Cum își educă Andrea Bănică cei doi copii. ”Nu vreau să-i arate cineva cu degetul”

22.06.2020, 11:11
Cum își educă Andrea Bănică cei doi copii. ”Nu vreau să-i arate cineva cu degetul”
Cum își educă Andrea Bănică cei doi copii. ”Nu vreau să-i arate cineva cu degetul”

Cântăreața Andreea Bănică își educă cei doi copii astfel încât aceștia să se comporte ireproșabil în public și să nu fie dați exemplu negativ.

Andreea Bănică are o familie foarte frumoasă alături de soțul ei, Lucian Mitrea, și de cei doi copii ai lor, Sofia și Noah. DSespre educația celor doi copii ai săi a comentat solista pe blogul ei.

Vedeta a mărturisit că atunci când are discuții cu partenerul ei de viață o face departe de copii sau discută cu Lucian pe whatsapp.

”Niciodată nu discutăm în fața lor. Dacă avem vreo problemă, o rezolvăm singuri sau pe whatsapp, pentru că nu vreau să avem țipete în casă, Copiii mei trebuie să crească în armonie și fericire. Să se simtă iubiți și apreciați, să știe că au doi părinți în care pot avea încredere cu orice și la care să vină indiferent de ce problemă ar avea”, a mărturisit Andreea Bănică.

Vrea ca Sofia și Noah să știe ce e respectul

Artista este foarte concentrată în a-i învăța pe cei doi copii ai săi, Sofia și Noah, să fie respectuoși și să nu-i arate nimeni cu degetul pentru felul în care se comportă. De asemenea, solista își dorește ca micuții ei să nmu uite de unde au plecat și nici de cei șapte ani de acasă.

”Respectul se învață acasă. Nu vreau să-i arate cineva cu degetul și să spună: ”Ia uite cum se comportă pentru că e copilul Andreei Bănică”. Și chiar dacă nu aș fi fost, cred că mi-aș fi dort aceeași educație pentru copiii mei. În momentul în care ai adus un copil pe lume, trebuie să te asiguri că faci din el un om mare. Un om care nu uită de unde a plecat și nu uită de cei șapte ani de acasă”, a mai spus vedeta.

citește și...