Andreea Bănică aniversează 12 ani de căsătorie. Cât de frumoasă a fost mireasă!

21.06.2020, 14:08
Andreea Bănică aniversează 12 ani de căsătorie. Cât de frumoasă a fost mireasă!
Andreea Bănică aniversază 12 ani de căsătorie. Cât de frumoasă a fost mireasă!

Cântăreața Andreea Bănică aniversează 12 ani de căsătorie. Vedeta a dat publicității o fotografie din ziua nunții sale cu Lucian Mitrea.

Andreea Bănică este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta.

Duminică, 21 iuunie, Andreea Bănică aniversează 12 ani de mariaj, ocazie cu care a transmis un mesaj pe contul său de socializare. Mesajul este însoțit de o fotografie din ziua nunții. Artista a fost o mireasă superbă, care a atras toate privirile la cel mai imortant eveniment din viața sa.

”Anul acesta împlinim 23 de ani de relație și, astăzi, 12 de la nuntă. ❤️Puțini oameni mai știu acum, dar noi ne-am căsătorit chiar de ziua mea. Mi-am dorit să fie o zi specială, să o țin minte toată viața ca pe cea mai frumoasă aniversare. ?? I-a convenit și lui Lucian, că scăpa cu un singur cadou. ?

După nuntă a venit imediat și Sofia, peste ceva ani și Noah, dar când mă uit la poze retrăiesc așa intens ziua aia, de parcă ar fi fost ieri. Mă bucur că am reușit să avem o relație așa lungă și frumoasă, că am fost binecuvântați ca iubirea noastră să dea roade și că am mers prin viață împreună încă de la începuturi… Sunt îndrăgostită și acum de #AcelasiIubit de la Eforie, care mi-a furat un sărut pe faleză când eram puștoaică…”, a mărturisit Andreea Bănică.

Și-a dorit de mică să aibă lângă ea un singur bărbat

”Nu ne putem alege famila în care ne naștem, dar putem să ne imaginăm cum am vrea să fie cea pe care o construim. ❤️ Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat, prima mea iubire să fie și ultima și să clădim împreună ceva frumos”, mărturisea recent vedeta pe pagina sa de socializare.

citește și...