Andreea Bănică, despre familia sa. ”Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat, prima iubire să fie și ultima”

28.05.2020, 11:22
Andreea Bănică, despre familia sa. ”Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat, prima iubire să fie și ultima”
Cântăreața Andreea Bănică le-a vorbit prietenilor ei din mediul virtual despre familia ei.
Andreea Bănică are toate motivele să fie mândră. În plan profesional are o carieră spectaculoasă în spate, iar în ceea ce privește viața personală are o familie frumoasă și fericită alături de partenerul ei de viață și de cei doi copiii ai lor. Despre soțul ei, Lucian, și despre familia lor a vorbit Andreea Bănică într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bănică și partenerul ei de viață, împreună de 26 de ani

Cântăreața Andreea Bănică este împreună cu partenerul ei de viață de foarte mulți ani, respectiv 26.

”Nu ne putem alege famila în care ne naștem, dar putem să ne imaginăm cum am vrea să fie cea pe care o construim. ❤️ Mi-am dorit de mică să am lângă mine un singur bărbat, prima mea iubire să fie și ultima și să clădim împreună ceva frumos.

Suntem împreună de 26 de ani, iar de 11, respectiv de 3 jumătate, am devenit mai bogați decât mi-aș fi imaginat vreodată, pentru că am primit doi îngerași care dau sens vieții noastre. ?? Ei sunt totul pentru mine: puterea mea, oxigenul meu, inima mea. ?‍?‍?‍?”, a mărturisit vedeta.

Andreea Bănică este familistă convinsă

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. A făcut parte din grupul Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după care a înființat trupa Blondy, împreună cu Cristina Rus. Ulterior, Andreea Bănică a decis să aleagă o carieră solo. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii superbi: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016. Fetița vedetei, Sofia, a împlinit 11 ani anul acesta și a avut parte de o petrecere pe cinste din partea celebrei sale mame.

citește și...