Cum își consumă energia Monica Tatoiu. ”Și cum sexul e mai greu după șaizeci și ceva de ani…”

26.01.2022, 15:54
Cum își consumă energia Monica Tatoiu. ”Și cum sexul e mai greu după șaizeci și ceva de ani...”
Cum își consumă energia Monica Tatoiu. ”Și cum sexul e mai greu după șaizeci și ceva de ani...”

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani, a făcut declarații neașteptate la o emisiune de televiziune la care a fost prezentă. femeia de afaceri a vorbit despre vacanțele sale și despre ce activități are pentru a-și consuma energia. ”Și cum sexul e mai greu după șaizeci și ceva de ani…”, a spus, peintre altele, Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la pro TV. Aceasta a vorbuit despre vacanțele sale și despre activitățile pe care le face.

Femeia de afaceri a explicat cum a ajuns să facă scufundări: “Nu mă invidiați. O scufundare costă între 40 și 60 de dolari. Cred că aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”.

Cum își consumă energia Monica Tatoiu. ”La prima mea scufundare am intrat în panică”

Monica Tatoiu a explicat că nu i-a fost ușor să învețe să facă scufundări: “La prima mea scufundare am intrat în panică. Am zis că n-o să mai fac asta niciodată, dar un instructor de șaizeci și ceva de ani m-a ajutat în patru zile să obțin primul meu certificat de scufundări. (…) Când te scufunzi la mari adâncimi se resimte temperatura joasă (…) e nasol, dar în același timp e frumos!”.


“Eu sunt panicoasă și nebună, dar scufundările mă fac să fiu zen. Chiar e genul de sport care te ajută să depășești orice problemă de familie”, a adăugat aceasta.

Cum își consumă energia Monica Tatoiu. ”Eu sunt sârboaică și nu pot sta locului”

Monica Tatoiu a vorbit și despre alte pasiuni ale sale, la care însă a trebuit să renunțe din cauza unor probleme medicale. “Am dansat pe toate genurile de muzică, dar a trebuit să renunț din cauza protezei de la picioare”, a explicat femeia de afaceri. “Apoi am schiat și au urmat alte garsoniere, case, apartamente… Și a trebuit să mă las și de asta pentru că m-am accidentat pe pârtie”, a completat ea.

“Eu sunt sârboaică și nu pot sta locului… Și dacă n-am mai putut să mai dansez, să mai schiez… Și cum cu sexul e mai greu după șaizeci și ceva de ani… Ce să faci cu energia ta?”, a încheiat Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu este căsătorită și are un băiat

 

 

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Aceasta a vorbit recent despre mariajul său.

”Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat “în adâncurile” vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă. Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță”, a spus aceasta.

Întrebată ce sfaturi le dă tinerilor pentru a avea o căsnicie de lungă durată, Monica Tatoiu a răspuns: ”Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”.

citește și...