Cum îl umilea fosta soție pe Costin Mărculescu, la tv! Mariajul lor a durat doar două luni. ‘E un retard, aşa va muri’

13.06.2020, 10:33
Cum îl umilea fosta soție pe Costin Mărculescu, la tv! Mariajul lor a durat doar două luni. 'E un retard, aşa va muri'
Bărbatul și Ella Nae, instructoare de fitness, au apărut pentru prima dată împreună pe 21 iulie 2014

Costin Mărculescu a murit! Actorul în vârstă de 50 de ani a fost găsit decedat în locuința sa, în urmă cu două zile. Vecinii lui au fost cei care au alertat autoritățile după ce Costin nu mai fusese văzut de zile bune. A fost găsit în stare de putrefacție, în cadă, în noaptea de miercuri spre joi (11 iunie 2020).

Costin Mărculescu a decedat cu puțin timp înainte de a împlini 51 de ani. De-a lungul timpului, Costin Mărculescu a fost implicat în mai multe scandaluri la tv. În 2014, viața personală a acestuia era dezbătută intens pe la toate emisiunile mondene importante.

Costin Mărculescu, umilit de fosta soție la tv

Costin Mărculescu se afla într-un scandal cu Ella Nae, femeia care i-a fost soție doar două luni. Mariajul cu aceasta îl adusese la disperare pe actor. Nu de multe ori, el a plâns în direct, l tv.

Bărbatul și Ella Nae, instructoare de fitness, au apărut pentru prima dată împreună pe 21 iulie 2014, la nunta lui Pepe lui Raluca Pastramă.

După nici două luni, cei doi au decis să se căsătorească civil. Din păcate, mariajul lor nu a rezistat și au ajuns să se jignească ca la ușa cortului. În emisiunea lui Măruță, femeia a făcut dezvăluiri șocante din relația cu Costin.

‘Îmi băteam joc de el, asta merita atunci. Pentru că el merită să fie minţit, pentru că e un pervers. E un obsedat. Măi, idiotule care eşti! Eşti o panaramă, un cerşetor. Te dau în judecată, nesimţitule! Să-ţi fie ruşine, nesimţitule! E un retard, aşa va muri, nu are nici un Dumnezeu.

E un ratat şi aşa va rămâne. Pentru tine, Costin Mărculescu, nu am nici un pic de respect. Nu are job, nu are nici un ban. Nu face bani decât din emisuni. Mi-a furat treningul de acasă, aveam o sută de euro într-un buzunar’, au fost cuvintele Ellei.

În plus, fosta soție mai spunea că acesta a încercat să o bată și pentru a se apăra i-a dat cu pantoful în cap. Pe de altă parte, Costin Mărculescu nega toate acuzațiile aduse.

Costin Mărculescu voia să se împace cu femeia deși fusese jignit

‘Nu puteam să dau în ea, că e soţia mea şi e femeie, o iubeam şi poate o mai iubesc. Niciodată n-am jignit-o, n-am dat în ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate uşile deschise din România datorită numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea în două luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro în buze, dantură făcută la un prieten evreu. Ea nu a adus nici un ban în casă în ultimele 2-3 luni’, mărturisea Mărculescu, cu ochii în lacrimi, la tv.

Pe tot parcusul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mărculescu nu s-a putut abţine să nu plângă: ”În loc să vorbim de dragostea noastră, stăm şi vorbim de lucruri urâte. Aş vrea să mă împac cu ea, dacă ea îşi cere iertare între patru ochi. Chiar dacă s-a mutat cu alt bărbat, nu mă interesează”, a mărturisit el, la Pro Tv.

Deși femeia l-a jignit și umilit în ultimul hal, actorul încă trăgea speranțe că se vor împăca.

‘Am puterea şi să o iert şi să uit tot. Vineri poate fi cea mai simplă împăcare sau cel mai simplu divorţ. Dacă e conştientă, dacă şi-a dorit cu mine o familie, să îi dea Dumnezeu până vineri mintea la loc şi să ne împăcăm. Vrea bine, nu vrea, să rămână cu cine vrea ea. Îmi este jenă de ipostaza asta. Ea a spus că nu mă iubeşte de acum opt zile. E păcatul ei dacă şi-a bătut joc de mine‘, a mai adăugat acesta.

citește și...