Momentul în care Costin Mărculescu a ajuns în sărăcie. ”Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot”

12.06.2020, 08:59
Momentul în care Costin Mărculescu a ajuns în sărăcie. ”Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot”
Momentul în care Costin Mărculescu a ajuns în sărăcie. ”Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot”

Actorul Costin Mărculescu a avut o perioadă în viața sa când a fost pe cai mari. Avea o agenție de modele și câștiga foarte mulți bani, însă a pierdut tot.

Costin Mărculescu a făcut foarte mulți bani cu agenția sa de modele, însă ulterior a ajuns să piardă tot și să fie uitat de cei care se dădeau prietenii lui.

„Din 1999, până în 2005, agenția mea a avut cam 25.000 de absolvenți. În mod normal, trebuia să fiu miliardar. Numai că eu am dat întotdeauna cu zece mâini la cei de lângă mine. Angajații mei erau în jur de 150. Deci am dat ani de zile pâinea la 150 de oameni și la un grup de zeci mari artiști cu care am colaborat. Foarte mulți, din ambele categorii, după ce cineva mi-a distrus agenția, nu mi-au mai dat niciun telefon. Ceea ce nici nu mă miră, de altfel”, povestea actorul într-un interviu, potrivit revistei Viva.

A rămas cu datorii de 100.000 de euro

După ce agenția sa nu a mai mers, Costin Mărculescu s-a văzut în ipostaza de a vinde tot ce avea, de la vilă la mașină și bijuterii. Mai mult decât atât, acesta a rămas și cu datorii foarte mari.

”Oamenii sunt OK cu tine când au avantaje. Când mi-a fost distrusă agenția, eu mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas și cu vreo 100.000 de euro datorii. De opt ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni la toate televiziunile, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine”, mai spunea artistul.

A murit înainte să împlinească 51 de ani

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de 10 iunie spre 11 iunie 2020. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

S-a stabilit cauza morții

Legiștii au ajuns la concluzia că actorul Costin Mărculescu ar fi murit „acum două-patru zile”, având în vedere starea de putrefacție a cadavrului.

Cauza morții artistului este insuficiență cardio-respiratoriu acută, adică infarct. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Sicriul a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ”Sfântul Gheorghe” din Capitală. Lângă sicriul artistului a apărut și o cruce, pe care este scris numele lui, dar și ziua de naștere și ziua decesului. Familia a legat în partea de jos a crucii drapelul României.

Costin Mărculescu urmează să fie înmormântat sâmbătă la cimitirul Reînvierea, acolo unde sunt înmormântate mama și bunica lui.

citește și...