Cu cine a fost căsătorit Costin Mărculescu. Actorul și-a cunoscut fiul când micuțul avea deja cinci ani

11.06.2020, 14:14
Cu cine a fost căsătorit Costin Mărculescu. Actorul și-a cunoscut fiul când micuțul avea deja cinci ani
Cu cine a fost căsătorit Costin Mărculescu. Actorul și-a cunoscut fiul când micuțul avea deja cinci ani

Actorul Costin Mărculescu a fost căsătorit pentru o scurtă perioadă de timp. Acesta a avut și un băețel, dintr-o poveste de dragoste cu o tânără. Pe micuț l-a cunoscut când acesta avea deja cinci ani.

În anul 2014, Costin Mărculescu ajungea în fața ofițerului de Stare Civilă pentru a se căsători cu Ionela Nae, sau Ella Nae, așa cum este cunoscută în lumea showbiz-ului autohton. La scurt timp de la eveniment, artistul avea să afle că bruneta care îi furase inima, era amanta unui cunoscut om de afaceri din Alexandria, de mai bine de 14 ani.

 

Cei doi s-au căsătorit la doar 5 luni după ce s-au cunoscut. După ce s-au căsătorit, au apărut scandalurile. S-a aflat despre povestea de amor dintre Ella și un afacerist din Alexandria, bărbat însurat, cu care ar fi trăit 14 ani.

”Niciodată n-am jignit-o, n-am dat în ea, n-am ridicat tonul la ea. Nu i-am dat bani, dar a avut toate uşile deschise din România datorită numelui meu. Am cheltuit 6-7 mii de euro cu ea în două luni: 2500 euro silicoanele, 1000 de euro acid hialurionic, 3-400 de euro în buze, dantură făcută la un prieten evreu. Ea nu a adus niciun ban în casă în ultimele 2-3 luni”, povestea actorul în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit revistei Viva.

Ella a reacționat dur la adresa lui Costin Mărculescu.

”Să-ţi fie ruşine, nesimţitule! E un retard, aşa va muri, nu are niciun Dumnezeu. E un ratat şi aşa va rămâne. Un alcoolic, nici nu puteam să stau lângă el din cauza mirosului. Pentru tine, Costin Mărculescu, nu am nici un pic de respect. E un retard, nu are job, nu are nici un ban. Nu face bani decât din emisuni. Mi-a furat treningul de acasă, aveam o sută de euro într-un buzunar”.

Un copil cu o fostă iubită

Costin Mărculescu a avut un copil cu o fostă iubită, Samira. Actorul l-a cunoscut pe micuț abia când acesta avea cinci ani.

Potrivit revistei Viva, Costin Mărculescu şi Samira s-au întâlnit pentru prima oară în 2003, dar relația lor nu a durat. În 2008, Costin și Samira și-au reluat povestea de dragoste, iar ea a rămas însărcinată. Ulterior, Samira l-a părăsit din cauza infidelității, plecând în Australia, iar acolo a venit pe lume fiul lor.

Pe băiețel, alintat Bibi, Costin Mărculescu l-a prezentat la TV, la emisiunea ”Acces Direct”, în urmă cu cinci ani.

A murit înainte să împlinească 51 de ani

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

citește și...