Cum i s-a propus lui Răzvan Fodor să prezinte show-ul ”Burlacul”. ”Te rog eu să nu-mi închizi telefonul”

01.08.2020, 14:42
Cum i s-a propus lui Răzvan Fodor să prezinte show-ul ”Burlacul”. ”Te rog eu să nu-mi închizi telefonul”
Cum i s-a propus lui Răzvan Fodor să prezinte show-ul ”Burlacul”. ”Te rog eu să nu-mi închizi telefonul”

Răzvan Fodor a dezvăluit cum i s-a propus să devină prezentatorul show-ului ”Burlacul”, care urmează să fie difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al emisiunii ”Burlacul”, de la Antena 1. Protagonistul show-ului va fi Andi Constantin, pe care telespectatorii îl știu din postura de ispită de la emisiunea ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, dar și de la concursul ”Survivor România”, difuzat de postul de televiziune Kanal D, unde a făcut parte din echipa Războinicilor.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Răzvan Fodor a povestit cum i s-a propus să prezinte emisiunea ”Burlacul”.

”Eram imediat după ce s-a ieșit din carantină. Și am plecat repede la munte, unde am stat cu soția și cu copilul. Și într-o zi primesc un telefon de la managerul de la Antenă, Cristi, care îmi spune la telefon exact așa: ”Fodor, am un proiect pentru tine, te rog eu frumos să nu-mi închizi telefonul”. ”Bă, stai un pic, că mă sperii. Zi-mi despre ce e vorba”.

”Bă, Fodor, lasă-mă să-ți zic toată propoziția, dar nu-mi închide, promite-mi că nu-mi închizi telefonul”. ”Bine, bă, nu-ți închid telefonul. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, te-am propus la o emisiune și producătorii de acolo v or să te cunoască și le place ideea”. ”Ce emisiune?”. ”Fodor, te rog, nu-mi închide telefonul… Burlacul””, a povestit Răzvan Fodor.

”Mi-au spart toate argumentele contra”

Răzvan Fodor a povestit și cum a decurs întâlnirea cu producătorii emisiunii ”Burlacul”.

”Cristi mi-a zis că trebuie să-i cunosc neapărat pe producătorii emisiunii și după aceea mai vorbim. ”Nu știu, bă, simt eu că poate nu este pentru mine, parcă n-aș vrea…”. ”Băi, te rog eu frumos, te întorci din vacanță și du-te să te întâlnești cu ei”. M-am întâlnit cu ei, nu știam despre ce e vorba, în zece minute mi-au spart toate argumentele contra. Mi-a plăcut cum sună”, a completat Răzvan Fodor.

”Eu până -n secunda asta, am nășit câteva familii, am și botezat mulți copii. Pe lângă asta, în tinerețe mi-am bătut foate mult capul cu a combina oameni. Am vreo 4-5 cupluri însurate din mâna mea”, a mai spus artistul.

citește și...