Cum făcea Antonia bani în SUA, când era mică. ”Se băteau părinții din cartier pe ea”

16.01.2021, 12:55
Cum făcea Antonia bani în SUA, când era mică. ”Se băteau părinții din cartier pe ea”
Cum făcea Antonia bani în SUA, când era mică. ”Se băteau părinții din cartier pe ea”

Mama Antoniei a dezvăluit cum reușea cântăreața să facă bani în copilărie, în America.

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, a vorbit despre despre cum fiica ei a reușit să strângă bani atunci când era mai mică, în America. Antonia avea grijă de copiii din cartier, părinții acestora plătind-o cu 10 dolari pe oră.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 de dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a spus mama artistei, conform Business Magazin, citat de libertateapentrufemei.ro.

Antonia a finalizat divorțul de Vincenzo Castellano

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat, pentru click.ro, că divorțul lor a fost pronunțat. Artista a vorbit și despre o posibilă nuntă cu Alex Velea, actualul ei partener.

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a spus Antonia.

citește și...