Cum face Monica Tatoiu economie la facturi. ”Nu mai avem lăzile alea frigorifice pline cu ce am adus de la țară, frigiderul îl schimb să consume mai puțin”

08.10.2022, 16:41
Cum face Monica Tatoiu economie la facturi. ”Nu mai avem lăzile alea frigorifice pline cu ce am adus de la țară, frigiderul îl schimb să consume mai puțin”
Cum face Monica Tatoiu economie la facturi

Monica Tatoiu, în vâstă de 66 de ani, a explicat ce anume face pentru a reuși să nu mai aibă sume mari de plată pentu facturile la utlități. ”Nu mai avem lăzile alea frigorifice pline cu ce am adus de la țară, frigiderul îl schimb să consume mai puțin”, a declarat binecunoscuta femeie de afaceri la postul de televiziune Antena Stars.

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. În plan personal, Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Monica Tatoiu a mai avut o căsnicie cu Radu Stoenescu.

Binecunoscuta femeie de afaceri a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, despre cum face economie pentru a nu avea sume mari de bani de plătit pentru facturile la utilități.

Cum face Monica Tatoiu economie la facturi. ”Nu că nu sunt bani, dar am muncit pentru banii pe care îi am și nu vreau să îi arunc”

”Trebuie să ne pregătim. Am luat lemne, am luat motorină pentru generator dacă se întrerupe curentul mai multă vreme. De Crăciun o să fie nasol. Ieri seară am făcut focul, că mi-e frig. Trebuie să ne gândim la ce e mai rău, însă nu cu teamă. Să te protejezi pentru momentele mai grele. Pentru acestea trebuie să ai un back-up. Nu mai avem lăzile alea frigorifice pline cu ce am adus de la țară, frigiderul îl schimb să consume mai puțin. Nu că nu sunt bani, dar am muncit pentru banii pe care îi am și nu vreau să îi arunc”, a explicat Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

”Eu întotdeauna am plătit mult, am consum mult. Anul trecut în vară, au început să crească facturile. Facturile sunt mari, eu îmi permit, dar sunt oameni care nu o să își permită. Și nu există soluții, decât eliminarea listării la bursă a prețului energiei. Aici este o chestie politică”, a mai spus aceasta.

citește și...