Cum face economie la curent Nadine Voindrouh. ”Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța”

25.09.2022, 12:37
Cum face economie la curent Nadine Voindrouh. ”Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța”
Cum face economie cu curent Nadine Voindrouh

Nadine Voindrouh, în vârrstă de 45 de ani, a povestit, în mediul online, cum a fost atenționată de compania de electricitate din Franța, acolo unde locuiește de ceva timp, să facă economie la curent. ”Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța”, a detaliat Nadine Voirrndrouh pe contul său de socializare.

Nadine Voindrouh s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la Televiziunea Națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune.  În plan personal, este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil, un băiețel care se numește Noah.

În urmă cu ceva timp, vedeta și-a anunțat prietenii virtuali că a decis să se mute din România în Franța pentru un an. Nadine Voindrouh este studentă, după ce a fost admisă la o universitate din America. Mai întâi a luat BAC-ul la 44 de ani, apoi s-a înscris și la facultate, fiind studentă la psihologie. Aflată în Franța, vedeta a povestit cum a fost atenționată de compania de electricitate din Franța să facă economie la curent.

Cum face economie la curent Nadine Voindrouh.  ”Mi-am pus alarmă în calendar, cu o oră înainte de a apăsa butoanele aparatelor casnice”

”UPDATE LA FINAL: Am fost certată de compania de electricitate de aici, din Franța, pentru că, deși am scăzut cu 23% consumul electric, față de luna trecută, la indicațiile acesteia, cum că nu este suficient față de obiectivele stabilite în comun de societatea franceză zonală. Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.  Tot în scrisoarea cu pricina, mi-au reamintit care sunt orele în care mă încurajează să spăl la mașina de spălat rufe/ vase sau să folosesc uscătorul de rufe. Mi-au semnalat și orele greșite în care am folosit aparatele casnice mai sus amintite, indicându-mi să mă încadrez, după cum urmează: de luni până duminică, între orele 13:10 și 15:10, iar noaptea, de la 01:10 la 07:40 dimineață”, a detaliat nadine în mediul online.
”În consecință, de ieri mi-am pus alarmă în calendar, cu o oră înainte de a apăsa butoanele aparatelor casnice amintite. Este un pic de frecuș, în sensul că dacă spăl rufele și afară plouă, le usuc în sufragerie, pe uscător, pentru că dacă dau drumul la 13:10, nu mă încadrez să mai și usuc. Însă a două zi, la ora amintită, pot să bag alte rufe la spălat, iar la uscat rufele de cu o zi înainte care sigur nu s-au uscat complet.  Acest efort este o nimica toată, având în vedere că ne ajută să depășim ceva mai bine perioada și, cine știe, poate așa cum pandemia ne-a mai învățat una, alta, în ciuda dezastrului, poate și din această perioadă vom reuși să scoatem ceva bun. Cât de cât.  Sunt curioasă dacă acest nou program de consum electric îmi va îmbunătăți consumul de 23% de luna trecută. Update: ideea este că toate aceste mașini pot fi programate sa funcționeze in toiul nopții. Cum pe ale mele încă nu știu să le programez, fac un efort să mă organizez mai bine în orarul dat”, a adăugat vedeta.
citește și...