Cum face bani Carmen Șerban în pandemie. ”Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei”

28.03.2021, 13:53
Cum face bani Carmen Șerban în pandemie. ”Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei”
Cum face bani Carmen Șerban în pandemie. ”Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei”

Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban a explicat cum face bani în această perioadă de pandemie de coronavirus.

Cum în această perioadă de pandemie de coronavirus artiștii nu mai pot susține spectacole, Carmen Șerban a găsit o soluție pentru a face bani. Artista se ocupă acum de video dedicații. ”Aici muncesc, fac video dedicațiile personalizate. Toată lumea știe că noi, artiștii, am fost puternic loviți de pandemia asta și am rezistat eroic un an de zile. Nu ne-am plâns și nu ne plângem, dar tot îl rugam pe bunul Dumnezeu să-mi dea și mie o idee să fac un ban”, a spus Carmen Șerban la Antena Stars, citată de spynews.ro. ”Sunt oameni care mă sună să le fac dedicații pentru cei dragi și am făcut câteva gratis, la început, și mi-am dat seama că petrec foarte mult timp scriind textul pe care-l vorbesc, apoi compunând versurile personalizate. Mi-am dat seama că sunt pe pierdere cu banii și timpul”, a adăugat ea.

Cântăreața de muzică de petrecere a explicat și ce prețuri a stabilit pentru video dedicații: ”M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul. Mi-a zis că vrea o video dedicație pentru iubita lui și că mă plătește. De acolo a plecat click-ul. Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei pentru o video dedicație. Oamenii se regăsesc, unii îmi spun poveștile vieții lor. (…) Nu iau bani mulți. Tai factură, încasez doar oficial, nu iau bani la negru”.

 

Carmen Șerban e decisă să se mute la Londra

Carmen Șerban este decisă să se mute la Lodra. Artista vrea să-și vândă apartamentul din Pipera pentru a-și lua o casă în străinătate. La postul de televiziune Antena Stars, Carmen Șerban a dat noi detalii despre mutarea sa la Londra.

”Vreau să-mi vând o locuință din Pipera. Am vrut să locuiesc acolo, dar eu mai am locuință în București și mai am și o casă la Timișoara. Am zis să vând aici în Pipera și să îmi cumpăr la Londra. Eu de curând am primit rezidență în Londra”, a declarat artista.

”Vreau să-mi mut partea fiscală total acolo. Nu înseamnă că-mi reneg România, o să-mi plătesc taxele în continuare în Romania, dar doar strict. O să-mi plătesc taxele în România doar din respect pentru că e țara în care m-am născut pentru salariul minim pe economie, însă tot ce voi factura pentru evenimentele artistice le voi factura în Anglia. E totul absolut legal”, a completat interpreta de muzică de petrecere.

citește și...