Cristina Șișcanu, despre situația sa financiară. ”Câştig suficient de mulţi bani”

27.03.2021, 16:37
Cristina Șișcanu, despre situația sa financiară. ”Câştig suficient de mulţi bani”
Cristina Șișcanu, despre situația sa financiară. ”Câştig suficient de mulţi bani”

Jurnalista Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre situația sa financiară.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Cristina Șișcanu a făcut declarații despre situația sa financiară.

”Nu e vorba că ne-a afectat pandemia… noi muncim foarte mult. Eu am foarte multe proiecte, atât online, cât şi în televiziune, nu pot să mă plâng. Câştig suficient de mulţi bani şi o să-ţi spun sincer: din banii pe care îi câştig, fac din când în când câte o investiţie în accesorii de brand şi pun şi bani deoparte pentru şcoala Petrei. Eu şi Mădălin avem o companie care se ocupă de producţie video şi ne gestionăm resursele astfel încât să reuşim să acoperim toate planurile. O mai ajut şi pe Ştefania (nr. fiica lui Mădălin Ionescu din prima căsătorie) din când în când, chiar dacă acum e pe picioarele ei. Totul ţine de cum îţi gestionezi resursele. Decât să îmi cumpăr şapte perechi de pantofi mass market, mai bine îmi cumpăr o pereche de pantofi de brand şi pe aceia îi vânez la reduceri şi ştiu că-i am o viaţă întreagă. Sunt mult mai rezistenţi şi arată mult mai bine. În acest fel am rezolvat problema”, a afirmat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu, despre relația cu Mădălin Ionescu

Cristina șișcanu a afirmat că relația sa cu soțul său, Mădălin Ionescu, nu a fost afectată de perioada de pandemie.

”Ce să-ţi spun… pandemia nu a influenţat nimic în cazul nostru. Eu cu Mădălin ne petrecem tot timpul împreună. Gândiţi-vă că foarte mulţi ani noi am lucrat împreună la aceeaşi emisiune şi chiar dacă lucram la emisiuni diferite, redacţiile noastre erau foarte apropiate. Vă spuneam că avem şi compania noastră. OK, el acum are şi proiect TV, unde eu nu sunt implicată, dar în mare parte din timp suntem împreună. Într-adevăr, a fost greu cu copiii”, a declarat vedeta.

Întrebată despre eventualitatea de a recurge la intervenții estetice, Cristina Șișcanu a explicat: ”În acest moment, nu. Îmi este foarte frică de aceste intervenţii. De fapt, de orice intervenţii de natură medicală, sunt foarte fricoasă. Îmi este teamă şi de rezultat, sincer. Recurg la diverse intervenţii faciale noninvazive: un pic de botox, un pic de contouring… Deocamdată atât, nu mă văd făcând paşi spre o intervenţie chirurgicală. Dar nu se ştie în viitor. Nu ştiu dacă aş vrea să schimb ceva, în timp lucrurile oricum se mai schimbă. Eu am alăptat doi ani şi şapte luni, sânii nu mai sunt la fel de fermi, deşi s-au menţinut destul de bine, sincer, chiar după o perioadă atât de lungă de alăptat. Oricum, eu mi-aş mai dori un copil şi, dacă cumva m-aş hotărî în viitor să fac vreo ajustare mamară, aş face-o mult mai târziu şi după ce voi da naştere unui copil. Contează foarte mult pentru mine să-mi alăptez copilul”.

citește și...