Cum este viața Rocsanei Marcu în Anglia. ”Zici că sunt în România, pe cuvânt”

15.08.2022, 17:26
Cum este viața Rocsanei Marcu în Anglia. ”Zici că sunt în România, pe cuvânt”
Cum este viața Rocsanei Marcu în Anglia

Fosta vedetă de televiziune Rocsana Marcu este plecată de ceva timp în Marea Britanie. Aceasta este agent imobiliar. Rocsana Marcu a dat detalii despre viața sa din prezent  în Anglia. ”Deci atât de mulți prieteni îmi vin aici din țară încât zici că sunt în România, pe cuvânt! Dar nu este rău pentru că în felul acesta nu mai simt dorul vizavi de prietenii mei pentru că ei sunt aici mereu”, a spus ea.

Rocsana Marcu este cunoscută publicului din România din postura de cântăreață, actriță, dar și prezentatoare de televiziune. Vedeta este mama a două fetițe: Mayra și Indira. De ceva vreme, Rocsana Marcu s-a mutat în Anglia, unde este agent imobiliar.

Despre viața sa din prezent a dat aceasta detalii vedeta pentru click.ro. Aceasta a mărturisit că nu îi lipsesc prea multe lucruri în Anglia, pentru că este frecvent vizitată de prieteni. Rocsana Marcu a explicat că duce dorul părinților săi.

Cum este viața Rocsanei Marcu în Anglia. ”De când sunt în Anglia nu îmi lipsesc decât părinții, atât! Și bineînțeles că îmi lipsesc weekend-urile petrecute cu părinții mei la țară”

„De când sunt în Anglia nu îmi lipsesc decât părinții, atât! Și bineînțeles că îmi lipsesc weekend-urile petrecute cu părinții mei la țară, pentru că mie îmi place foarte tare locul acela unde mergeam în copilăria mea și au prins drag și cele mici de casa noastră de la țară și tocmai de aceea primul lucru pe care îl fac când vin în România este să merg la tatăl meu la țară, la Fulga. Iar altceva din țară nu îmi lipsește pentru că am foarte multe cunoștințe care vin aici în fiecare weekend. Nu îi mai suport pentru că mă scot peste tot, îi scot și eu peste tot, petrecem în permanență în weekenduri, ne simțim bine, ne distrăm dar sunt foarte obosită după aceea în timpul săptămânii”, a declarat Rocsana Marcu pentru sursa mai sus-meționată.

”Deci atât de mulți prieteni îmi vin aici din țară încât zici că sunt în România, pe cuvânt! Dar nu este rău pentru că în felul acesta nu mai simt dorul vizavi de prietenii mei pentru că ei sunt aici mereu. Cred că nu există lună să nu îmi vină prieteni sau persoanele apropiate să mă viziteze în Anglia”, a adăugat ea.

 

citește și...