Cum este viața lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, în Republica Dominicană. ”Aleg să nu gândesc așa”

05.04.2022, 14:59
Cum este viața lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, în Republica Dominicană. ”Aleg să nu gândesc așa”
Cum este viața lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, în Republica Dominicană. ”Aleg să nu gândesc așa”

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”,  a explicat cum își petrece timpul în Republica Dominicană, acolo unde se filmează competiția difuzată de postul de televiziune Pro TV. ”Greu de suportat? Aleg să nu gândesc aşa”, a mărturisit Daniel Pavel, moderatorul show-ului, în cadrul unui interviu.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea este difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel. În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu.

Daniel Pavel a povestit, pentru okmagazine.ro, cum este viața sa în Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară concursul ”Survivor România”. ”Nu am privit niciodată filmările ca pe o vacanţă. Dominicana arată ca o carte poştală de vacanţă exotică, însă proiectul „Survivor” este exact contrariul. Şi găsesc acest lucru minunat, ca job, exact cum e personalitatea mea, ca profesionist de televiziune şi ca om. Ca fire sunt un călător-explorator, nu un turist. La fel ca toţi ceilalţi colegi implicaţi în producţia acestui proiect impresionant, tratez fiecare zi ca pe una de muncă”, a spus acesta.

Cum este viața lui Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România”, în Republica Dominicană. ”Profit de timpul rămas pentru a face sport, pentru a vorbi cu cei care mă aşteaptă acasă sau pentru a mă pune la curent cu ceea ce se mai întâmplă în lume”

 

”Da, am avantajul ca ziua mea de muncă să înceapă cu soarele puternic, poate cu briza mării şi cu valurile puternice, şi să se încheie cu un cer înstelat care spune câte o poveste, dar asta nu înseamnă că orele de filmări sunt mai scurte. De asemenea, când nu filmăm ceva, nu înregistrez voci sau nu pregătim surprize pentru conturile noastre sociale, profit de timpul rămas pentru a face sport, pentru a vorbi cu cei care mă aşteaptă acasă sau pentru a mă pune la curent cu ceea ce se mai întâmplă în lume”, a mai declarat prezentatorul ”Survivor România”.


”Îmi place foarte mult faptul că sunt înconjurat de natură, că am bucuria de a vedea toate culorile pe care mi le oferă nisipul, marea sau cerul şi că pot să-mi fac meseria într-un mediu atât de frumos. Greu de suportat? Aleg să nu gândesc aşa. Inclusiv tarantulele, şerpii sau celelalte gângânii care ne sunt alături le privesc ca pe prieteni curioşi să descopere şi ei provocările din „Survivor””, a încheiat acesta.

citește și...