FOTO / Cum este viața Flaviei Mihășan în prezent. ”Mie abia acum mi se pare viața completă”

19.09.2022, 10:51
FOTO / Cum este viața Flaviei Mihășan în prezent. ”Mie abia acum mi se pare viața completă”
Cum este viața Flaviei Mihășan în prezent

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” – de la postul de televiziune Antena 1, a făcut mărturisiri despre viața sa din prezent. Aceasta formează un cuplu cu Marius Moldovan și are doi băieți. ”Mie abia acum mi se pare viața completă”, a declarat Flavia Mihășan la un post de televiziune.

Flavia Mihășan a devenit mămică în anul 2019, atunci când a adus pe lume un băiețel, Carol, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. La sfârșitul anului 2020, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.  În data de 15 mai 2021, Flavia Mihășan l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său, care a primit numele Tudor. Vedeta a trecut prin două nașteri, dar afișează o silută cât se poate de armonioasă și este o prezență care atrage imediat atenția, oriunde își face apariția.

Despre viața sa din prezent a făcut Flavia Mihășan declarații la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a vorbit despre nunta cu partenerul său de viață, da și despe cei doi copii.

Cum este viața Flaviei Mihășan în prezent. ”Dacă până la copii mi se părea complicată, la modul fără timp, acum nu”

”Noi suntem logodiți bineînțeles, dar nu, asta cu nunta mi se pare foarte complicat. Adică … fă lista, vorbește locația, acum nu e momentul. Adică e suficient de gestionat tot ce se întâmplă cu ăștia mici plus că noi suntem foarte căsătoriți. Mai mult de atât .. suntem tot timpul împreună, tot timpul în parc, tot timpul. Suntem foarte căsătoriți, de fapt”, a declarat Flavia Mihășan despre nuntă, potrivit spynews.ro.

Despre cum s-a schimbat viața sa de când are copii, fosta asistentă TV a afirmat: ”Se schimbă în bine totul. Mie abia acum mi se pare viața completă. Dacă până la copii mi se părea complicată, la modul fără timp, acum nu, acum chiar trebuie să fii mega organizat ca să mai poți să faci și lucruri în afară de a sta cu ei. Noi ne-am implicat amândoi 100%, adică nu am avut ajutor, nu avem încă, asta nu înseamnă că dacă ai ajutor nu ești implicat, doar că noi așa am ales”.

citește și...