Cum este viața de mămică pentru Nicole Cherry. ”Nici nu zic că am copil”

05.12.2021, 14:21
Cum este viața de mămică pentru Nicole Cherry. ”Nici nu zic că am copil”
Cum este viața de mămică pentru Nicole Cherry. ”Nici nu zic că am copil”

Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea,a devenit mămică pentru prima oară la sfârșitul lunii noiembrie. Cântăreața, în vârstă de 23 de ani, a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia. Vedeta formează un cuplu cu Florin Popa. Artista a dat detalii edespre cum estre viața de mămică.

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară. Nicole Cherry are o relație de aproape trei ani cu Florin Popa, care este cu opt ani mai mare ca vedeta. Nicole Cherry a născut sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță pentru care a ales numele Anastasia.

Cântăreața a dat detalii, la postul de televiziune Antena Staers, despre cum este viața de mămică și despre cum a fost momentul în care a ajuns acasă cu fetița ei. ”Chiar dacă nu am stat prea mult timp în spital, era ca și cum nu îmi mai văzusem casa de o veșnicie, iar primul lucru pe care l-am zis a fost ”Doamne ce casă frumoasă am”. La spital m-au făcut să mă simt minunat, au avut grijă de noi foarte frumos, dar sentimentul de acasă nu e nicăieri” , a spus Nicole Cherry, notează spynews.ro.

Cum este viața de mămică pentru Nicole Cherry. ”Este extrem de cuminte, nu am treabă cu ea”

”Ne-am bucurat extrem de tare, erau aici și bunicii. Am fost primite acasă de familie, iar după zilele acelea chiar simțeam nevoia sa fiu alături de ei. Momentul când am luat-o în brațe a fost unic, clar atunci te simți împlinită și invincibilă. Prietenele mele nu au venit în vizită, astăzi urmează. Am încercat să introducem ușor fiecare persoană în casă, pentru că nici timpurile nu ne mai ajută să fim asa apropiați”, a mai declarat artista.

Nicole Cherry a dezvăluit că fetița ei este foarte liniștită: ”Nopțile sunt destul de frumoase, e o perioadă destul de drăguță. Încă nu au început colicii, dar suntem conștienți ca la un moment dat vor veni și aceste nopți albe, care sunt cumva normale. Atunci vom simți cu adevărat că suntem părinți. Atunci când doarme, o face foarte bine. Nu am probleme cu ea, ma duc mă aranjez, nici nu zic că am un copil. Este extrem de cuminte, nu am treabă cu ea. Sper să o țină Dumnezeu așa”.

 

citește și...