Cum este viața de mămică a Cristinei Cioran. ”Nu vreau să fiu ipocrită”

15.09.2021, 15:35
Cum este viața de mămică a Cristinei Cioran. ”Nu vreau să fiu ipocrită”
Cum este viața de mămică a Cristei Cioran. ”Nu vreau să fiu ipocrită”

Actrița Cristina Cioran, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre cum este viața sa de mămică, după ce și-a externat fetița născută prematur. ”Nu vreau să fiu ipocrită, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine” , a spus vedeta la postul de televiziune Antena Stars. Cristina Cioran formează un cuplu cu Alexandru Dobrescu.

Actrița Cristina Cioran și partenerul ei de viață, Alexandru Dobrescu, au devenit părinți pentru prima oară în data de 18 iulie.  Vedeta a născut prematur o fetiță. Micuța Ema a venit pe lume la 29 de săptămâni. Cristina Cioran a fost externată, dar micuța sa a rămas în spital. Fetița sa a fost externată, după aproape două luni.

Vedeta a făcut dezvăluiri despre viața sa de mămică la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a mărturisit că nu vrea să rateze niciun moment din viața micuței sale. ”Îmi face plăcere, îmi place foarte mult. Nici n-aș vrea să ratez vreun moment din acesta”, a afirmat actrița.

Cum este viața de mămică a Cristinei Cioran. ”Nu cred că vreo mamă are momente când nu se panichează, nu are cum”

„Nu vreau să fiu ipocrită, dar am noroc de un copil care doarme extraordinar de bine. Mă trezesc într-adevăr noaptea cam la 3-4 ore, dar nu e așa o problemă, ea nu plânge, se mișcă așa, eu o simt, îi bag repede un biberon. Atunci când doarme ea, dorm și eu”, a declarat Cristina Cioran, citată de spynews.ro.

„Nu cred că vreo mamă are momente când nu se panichează, nu are cum. Orice semn de încordare sau… există momente de teamă în orice moment. Începe să-i curgă nasul…”, a mai spus Cristina Cioran.

citește și...