Cum este viața de mămică a Alinei Laufer. ”Am momente în care vreau să fug de acasă”

12.09.2021, 15:08
Cum este viața de mămică a Alinei Laufer. ”Am momente în care vreau să fug de acasă”
Cum este viața de mămică a Alinei Laufer. ”Am momente în care vreau să fug de acasă”

Alina Laufer, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre viața sa de mămică de gemeni. Micuții Davina şi Nathaniel au aproape șapte luni de când au venit pe lume. ”Am momente în care vreau să fug de acasă”, a declarat Alina Laufer la postul de televiziune Kanal D. Alina Laufer mai are o fetiță din căsnicia cu Jorge.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță, Nathaniel și Davina.

Alina Laufer a făcut declarații despre gemenii săi și despre viața de mămică la o emisiune de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta este nedezlipită de micuții săi.

Cum este viața de mămică a Alinei Laufer. ”Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa”

Alina Laufer a mărturisit că patru zile pe săptămână se ocupă singură de gemeni, iar în celelalte trei zile este ajutată de mama sa.

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a declarat Alina Laufer la Kanal D, potrivit click.ro.

 

 

 

 

citește și...