Cum este viața Celiei cu doi copii. ”Mă așteptam să fie foarte greu”

13.07.2022, 15:36
Cum este viața Celiei cu doi copii. ”Mă așteptam să fie foarte greu”
Cum este viața Celiei cu doi copii

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan,a făcut declarații despre viața sa de mămică.  Cântăreața, în vârstă de 37 de ani, are doi copii, un băiat și o fată, din mariajul cu Ardeli Ancuța. ”Mă așteptam să fie foarte greu, dar este o perioadă extrem de frumoasă acum”, a declarat artista la o emisiune TV.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. În data de 16 februarie 2022, Celia a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume o fetiță, pentru care a ales numele Sara-Maria.

La o emisiune de televiziune, Celia a făcut declarații despre cum este viața sa de mămică cu doi copii. De asemenea, artista a vorbit și despre eventualitatea de a-și mări familia și de a mai avea un bebeluș.

Cum este viața Celiei cu doi copii. ”E o binecuvântare, chiar trăiesc niște momente unice și rare”

“M-am așteptat la mult mai rau decât acum. Mai ales ca prima perioada cu primul copil mi s-a părut extrem de dificila. Pentru mine a fost o mică depresie. Ma asteptam sa fie foarte greu, dar este o perioada extrem de frumoasa acum. Ma bucur ca Angelo este mare și nu este gelos, știe ca ii iubesc la fel pe amândoi. E o binecuvântare, chiar trăiesc niște momente unice și rare”, a mărturisit Celia, notează spynews.ro.

Despre posibilitatea de a avea al treilea copil, cântăreața a declarat: “Mă sperie gândul de a fi din nou însărcinată. (…) Nu aș vrea inca un copil acum, adica daca se intampla după doi ani, când ma refac si eu, se reface uterul, probleme de sănptate, poate că da. Nu stiu exact ce sa zic, Dumnezeu știe mai bine”.

citește și...