Când va naște Celia. ”Mă simt binecuvântată și abia aștept s-o aduc acasă”

15.02.2022, 14:10
Când va naște Celia. ”Mă simt binecuvântată și abia aștept s-o aduc acasă”
Când va naște Celia. ”Mă simt binecuvântată și abia aștept s-o aduc acasă”

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan, este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani,mai are foarte puțin până își va strânge la piept bebelușul. Artista a dezvăluit când o va aduce pe lume pe fetița sa. ”Mă simt binecuvântată și abia aștept s-o aduc acasă”, a dec larat Celia la un post TV.

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. Acum, cântăreața este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să devină mămică peste puțin timp. Celia urmează să aducă pe lume o fetiță, pentru care deja a ales numele: Sara-Maria.

Artista urmează să devină mămică pentru a doua oară peste numai o săptămână, după cum a declarat la postul de televiziune Antena Stars.  Vedeta abia așteaptă să-și strângă bebelușul în brațe.

Când va naște Celia. ”Gândul că mai este doar o săptămână mă încântă și îmi dă putere”

„Săptămâna viitoare pe vremea aceasta ar trebui să am prințesa în brațe. (…) Emoțiile sunt foarte mari și încă mă copleșesc. Încă nu îmi vine să cred că am ajuns până în etapa asta a sarcinii. Ne-am dorit foarte mult acest copil și am întâmpinat foarte multe greutăți. Mă simt binecuvântată și abia aștept s-o aduc acasă”, a mărturisit Celia, tranmite spynews.ro.


„Aceste zile sunt epuizante pentru că burtica mea este foarte mare și dorm foarte, foarte greu, mă mișc greu, am dureri, presiune … ușor nu este. Majoritatea graviduțelor știu că ultima săptămână e cea mai grea, dar gândul că mai este doar o săptămână mă încântă și îmi dă putere. (…) Acum am presiune puternică, dureri de oase și pe lângă asta au fost din urmă multe care au pus presiune pe mine, dar cred că vine o binecuvântare mare”, a adăugat cântăreața.

citește și...