Cum este viața Alinei și a lui Ilan Laufer de când au venit pe lume gemenii lor. ”Deocamdată nu prea ne iese, este zero timpul nostru”

04.02.2022, 16:07
Cum este viața Alinei și a lui Ilan Laufer de când au venit pe lume gemenii lor. ”Deocamdată nu prea ne iese, este zero timpul nostru”
Cum este viața Alinei și a lui Ilan Laufer de când au venit pe lume gemenii lor. ”Deocamdată nu prea ne iese, este zero timpul nostru”

Alina Laufer a făcut declarații despre viața sa de familie. Blonda a mărturisit că de când au venit pe lume gemenii săi, ea și partenerul său de viață, Ilan Laufer, nu prea mai au timp doar pentru ei. ”Şi ne întrebăm aşa uneori cum ar fi să putem să mergem la film sau să ieşim în oraş, însă deocamdată nu prea ne iese, este zero timpul nostru”, a mărturisit Alina Laufer în cadrul unu interviu.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie 2021, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță, Nathaniel și Davina.

Alina Laufer a făcut declarații despre viața sa de familie pentru click.ro. Printre altele, vedeta a mărturisit că de când a devenit mamă de gemeni, ea și soțul său, Ilan Laufer, nu mai au timp doar pentru ei.

Cum este viața Alinei și a lui Ilan Laufer de când au venit pe lume gemenii lor. ”Putem doar după ce culcăm copiii să ne uităm la televizor împreună, să stăm de vorbă”

”Eu şi Ilan nu mai avem timp pentru noi doi, suntem numai cu copiii, în permanenţă, dar încercăm.  Am reuşit de curând să furăm o zi la schi, împreună cu Karina, ne-am dus în Poiana Braşov şi am avut o zi minunată. Chiar şi o zi dacă este, ne ajunge, bine, nu doar noi doi, cu Kari, pentru că şi ea are nevoie de atenţie. Şi ne întrebăm aşa uneori cum ar fi să putem să mergem la film sau să ieşim în oraş, însă deocamdată nu prea ne iese, este zero timpul nostru. Putem doar după ce culcăm copiii să ne uităm la televizor împreună, să stăm de vorbă, asta ne place cel mai mult, să stăm să povestim”, a mărturisit Alina laufer pentru sursa mai sus-menționată.

“Ce pot să zic despre viaţa mea decât că e foarte aglomerată. Am un program foarte încărcat, am grijă de cei mici non-stop, de dimineaţă până seara, de seara până dimineaţa. Sunt zile în care sunt epuizată, dar  mă uit la ei şi atunci mă încarc cu energie. Îi scot afară, le fac de mâncare… Se mai trezesc încă noaptea şi de aceea eu sunt destul de obosită, însă sper să nu mai  continue mult acest obicei. Slavă Domnului, sunt sănătoşi. Aştept cu nerăbdare ziua în care îi voi da la creşă, pentru că o să urmeze şi această zi. Atunci voi fi liberă, măcar în prima parte a zilei să am şi eu alte preocupări decât să îngrijesc bebeii”, a completat aceasta.

citește și...