Cum este Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol a spus foarte clar!

26.02.2022, 16:44
Cum este Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol a spus foarte clar!
Cum este Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol a spus foarte clar!

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit cum este Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, în rolul de tătic. Gina Pistol a avut numai cuvnte de laudă la adresa iubitului ei, în vârstă de 38 de ani. de asemenea, vedeta TV a vorbit și despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anulu 2020. Iubitul ei, Smiley, a anunțat la acea vreme venirea pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Gina Pistol a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru click.ro, cum se descurcă Smiley în rolul de tătic. De asemenea, vedeta de televiziune a comentat și despre posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Cum este Smiley în rolul de tătic. ”Nu că e tatăl copilului, dar e un tată minunat”

În data de 9 martie anul acesta, Josephine, fetița Ginei Pistol și a lui Smiley, împlinește un an. ”Este un copil de 1 an. Îi mulțumesc în fiecare zi ei că este un copil minunat și lui Dumnezeu că mi-a dat un așa copil”, a declarat Gina Pstol pentru sursa mai sus-menționată.


Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că Smiley se descurcă extraordinar de bine în rolul de tătic, având numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său de viață: ”Este un tată minunat. Nu că e tatăl copilului, dar e un tată minunat”.

Gina Pistol a făcut declarații și despre posibilitatea ca familia lor să se mărească cu încă un copil: ”Cum vrea Dumnezeu. Și așa mă simt binecuvântată cu acest copil. Mi se pare că i-aș forța mâna. El așază lucrurile așa cum e mai bine”.

citește și...