Cum este Augustin Viziru în rolul de tătic. ”Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea”

31.03.2022, 14:11
Cum este Augustin Viziru în rolul de tătic. ”Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea”
Cum este Augustin Viziru în rolul de tătic. ”Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea”

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, este un tătic foarte mândru. Actorul a vorbit despre fiica sa, Maria, care a venit pe lume în urmă cu doi ani, și despre cum este în rolul de tătic. ”Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea. Și, nici măcar o dată, nu o să fiu supărat pe ea”, a declarat Augustin Viziru despre fiica sa.

Augustin Viziru este un nume cunoscut în peisajul showbiz-ului autohton.  Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

În plan personal, Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului 2020. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie. Despre fiica sa a făcut Augustin Viziru declarații pentru click.ro. Întrebat dacă se vede ca un tată sever atunci când fiica sa va deveni majoră, artistul a spus: ”Niciodată în viața asta nu o să fiu sever cu fetița mea. Nu mă poate dezamăgi vreodată în lumea asta, știu de-acum. Și, nici măcar o dată, nu o să fiu supărat pe ea”.

Cum este Augustin Viziru în rolul de tătic. ”Și, vreau să muncesc, să trag mai tare ca niciodată, pentru că ea trebuie să vadă un exemplu la mine”

Augustin Viziru a mărturisit că fiica sa este p motivație pentru el: ”Maria, fiica mea, este o motivație în plus pentru mine. Face 1 an și 8 luni. Și, vreau să muncesc, să trag mai tare ca niciodată, pentru că ea trebuie să vadă un exemplu la mine. Degeaba îi spun, trebuie să îi arăt”.

”Cred că fiică-mea mă ține în priză așa, pentru că toată atenția mea este asupra ei, acum. Creierul meu este ca și cum merge la sală de 10 ori pe zi. Până să vină ea, lucrurile erau relaxate. Acum, concentrarea asta asupra ei și tot ce se întâmplă cred că mă face și mai bine, mental”, a completat acesta.


Întrebat dacă își mai dorește un copil, Augustin Viziru a răspuns: ”Nu știi niciodată. Eu sunt genul de om care nu se gândește la ziua de mâine. Eu mă trezesc cu zâmbetul pe buze, încerc să fiu un om bun, zi de zi. Și să domine pozitivul, nu negativul”.

citește și...