Cum era tachinată Andreea Raicu. ”Nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa”

09.04.2022, 11:29
Cum era tachinată Andreea Raicu. ”Nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa”
Cum era tachinată Andreea Raicu. ”Nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa”

Vedeta de televiziune Andreea Raicu, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit că a suferit din cauza complexelor fizice, în copilărie. ”Nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa. Băieţii, în special, mă chinuiau”, a mărturisit fosta prezentatoare de televiziune în cadrul unui interviu.

Andreea Raicu a vorbit deschis, într-un interviu pentru okmagazine.ro, despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut în copilărie și adolescență.

Aceasta a explicat că la acea vreme era tachinată pe seama felului în care arăta.

Cum era tachinată Andreea Raicu. ”Mi se spunea că sunt schiloadă, apoi că am buzele prea mari, apoi că am genunchii prea mari”

”O, Doamne Dumnezeule! Mi se spunea că sunt schiloadă, apoi că am buzele prea mari, apoi că am genunchii prea mari. Când am crescut, chiar mi se părea că am genunchii şi şoldurile prea mari, nu-mi plăceau cearcănele şi pungile de la ochi. Cu buzele a fost absolut îngrozitor. „Scheleţel“ îmi mai spuneau, nu am cum să uit cuvintele, mi-au marcat copilăria şi adolescenţa. Băieţii, în special, mă chinuiau. Băieţeii, când vor să-ţi arate afecţiunea, te trosnesc. Ei bine, m-au chinuit foarte mult. Un băieţel nu poate să admită că te place, nu poate să vină să-ţi spună: „Uite, ia o floare!“. Nu, vine şi-ţi spune „Aaa, ce buze mari ai!“”, a mărturisit Andreea Raicu.

Întrebată despre care a fost momentul în care a realizat că este frumoasă, vedeta a explicat: ”Cred că prin liceu. Ştii, întotdeauna am considerat că am ceva special, percepţie susţinută şi de felul în care mă îmbrăcam, de lucrurile pe care le aveam. Mama mea, fiind însoţitoare de bord, mi-aducea în perioada comunismului lucruri pe care ceilalţi nu le aveau. Ghiozdan special, haine speciale, penar special, totul era special de când eram mică. E foarte interesant, în terapie am descoperit că de-a lungul vieţii mele tot timpul am căutat acest tipar… În liceu am şi câştigat Elite Model Look, dintr-odată eram specială faţă de toţi ceilalţi copii. Apoi mi-am ales o ocupaţie „specială“. Prin toate alegerile mele, am căutat să-mi confirm că sunt specială”.

Andreea Raicu, despre cum a ajuns în televiziune

Andreea Raicu a fost invitată, în urmă cu ceva timp,  la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune. De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

 

”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu.

citește și...