Cum e viața de mămică a Alinei Laufer. ”Am ajuns oarecum la capătul puterilor”

15.11.2021, 16:11
Cum e viața de mămică a Alinei Laufer. ”Am ajuns oarecum la capătul puterilor”
Cum e viața de mămică a Alinei Laufer. ”Am ajuns oarecum la capătul puterilor”

Alina Laufer a dat detalii, la o emisiune de televiziune, despre cum este viața sa de mămică de gemeni. Vedeta are trei copii din două mariaje. ”Am ajuns oarecum la capătul puterilor”, a spus Alina Laufer. De asemenea și actualul soț al Alinei Laufer, Ilan Laufer, a făcut declarații despre viața de familie.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță, Nathaniel și Davina.

Alina Laufer și actualul său soț, Ilan Laufer, au fost prezenți în platoul emisiuni ”Teo Show”, de la Kanal D, unde au făcut declarații despre viața lor de familie și despre cum se descurcă în rolul de părinți.

Cum e viața de mămică a Alinei Laufer. ”Suntem în priză permanent”

Alina Laufer a mărturisit că viața cu trei copii nu este ușoară. “Pot să zic că am ajuns oarecum la capătul puterilor. Ai mei urlă, dacă nu urlă amândoi odată, urlă pe rând. Ne mai uităm și noi la alți părinți cu bebeluși care dorm, stau liniștiți. (…) Mai vine mama pe la noi și ne ajută. E foarte greu. Mie îmi lipsesc foarte mult călătoriile. Suntem în priză permanent”, a declarat vedeta, notează wowbiz.ro.

Soțul Alinei Laufer, Ilan Laufer, a mărturisit că viața lor de familie s-a schimbat radical de când au devenit părinți. “Noi dormim în camera noastră. Copiii dorm ziua în camera noastră, iar seara în camera lor. Eu mă trezesc și o trimit pe Alina la copii. Nu aude când fac gălăgie. (…) Locul meu este la masă, în bucătărie. Viața noastră s-a schimbat cu totul. Nu credeam că va ajunge perioada asta, în care să îmi doresc să se facă luni dimineața, să merg la birou. (…) Am avut o bonă, dar am dat-o afară acum o lună și jumătate”, a mărturisit Ilan Laufer.

citește și...