Cum e viața cu trei copii pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea TV a oferit toate detaliile

31.12.2020, 10:56
Cum e viața cu trei copii pentru Mirela Vaida. Prezentatoarea TV a oferit toate detaliile
Cum e viața cu trei copii pentru Mirela Vaida. Preentatoarea TV a oferit toate detaliile

Mirela Vaida este mamă a trei copii. Vedeta a explicat cum se descurcă cu micuții și cum este viața sa de familie.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a explicat, într-un interviu pentru revista Viva, și cum este viața sa cu trei copii acasă.

Mirela Vaida, despre viața cu trei copii: ”Nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele”

Mirela Vaida a mărturisit că ea și partenerul ei de viață sunt cei care se ocupă de copii și își împart responsabilitățile.

”Am avut perioade în care nu am avut bonă, chiar acum suntem într-o perioadă în care nu avem nici bonă, nici soacră, nici ajutor în casă. Eu și soțul meu suntem cei care ne ocupăm de cei trei copii. Eu sunt cea care face mâncare, soțul meu cumpărăturile, cu toți copiii după el, el îi duce la grădi şi îi aduce, îl culcă pe cel mic, împreună facem curățenie, împreună tundem gazonul, plătim facturile. Împreună le organizăm pe toate, pentru că amândoi ne-am asumat că suntem părinții acestor trei copii şi nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele”, a declarat vedeta TV.

”Ne împărțim atribuțiile, ăsta e cel mai important lucru. Copiii înțeleg perfect, ne este foarte  bine  când  suntem doar noi, chiar suntem mult mai organizați aşa. Suntem cam peste tot împreună, de multe ori soțul meu mă aduce la serviciu cu toți cei trei copii în maşină, eu îi pup pe toți la plecare, merg la emisiune, soțul meu merge şi îi culcă, le dă să mănânce, apoi vin toți să mă ia acasă. Suntem mult împreună, suntem o echipă, copiilor le place asta, şi lucrurile funcționează foarte uşor.În weekend, fac curățenie generală, cele 4 oale de mâncare, coc pâine. Îmi place să gătesc, mă relaxează, mă scoate un pic din rutina zilnică”, a completat aceasta.

 

citește și...