Cum e viața cu trei copii pentru Mirela Vaida. ”Îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând, în mașină”

20.01.2022, 12:20
Cum e viața cu trei copii pentru Mirela Vaida. ”Îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând, în mașină”
Cum e viața cu trei copii pentru Mirela Vaida. ”Îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând, în mașină”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, a oferit detalii despre cum este viața sa de mămică a trei copi. Vedeta a explicat cum arată o zi din viața sa. ”Îmi petrec cea mai mare parte a timpului așteptând, în mașină” , a povestit Mirela Vaida într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de pe o rețea de socializare.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. De-a lungul anilor, aceasta a moderat mai multe show-uri TV. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii.

Într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, vedeta a exlicat cum arată o zi din viața ei de mămică.

Cum e viața cu trei copii pentru Mirela Vaida. ”Să nu vă gândiți că au același program”

”3 copii cu 3 programe diferite! Asta inseamna ca imi petrec cea mai mare parte a timpului asteptand, in masina: sa ii duc si sa ii iau de la gradinita si de la scoala, dar sa nu va ganditi ca au acelasi program! Unul termina la ora 10.50, celalalt la 11.50! Eu astept in masina sa treaca ora aia! ? Acum suntem la ora de pian a Carlei, pe care o asteptam, evident, in masina, iar apoi mergem cu Vladimir la antrenamentul de fotbal, unde il asteptam in… masina!!”, a spus Mirela Vaida.

”Dupa toate astea, plec, in sfarsit la munca, unde drumul aglomerat, semafoarele, eventualele accidente de pe drum, te tin nemiscat in masina!! ? E bine, totusi, ca nu stau afara, in frig! Ca se putea si mai rau, totusi! Dimineata erau -9 grade! Ce bine e-n masina! ?♥️?? #mirelavaida #kids#momof3 #fullactivities #happymom”, a adăugat ea.

Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a vorbit despre partenerul său de viață și despre relația dintre ei într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”Avem 12 ani de mariaj, plus patru dinainte de nuntă. Sunt 16 ani foarte bine conturaţi, în care am fost aproape de nedespărţit, în care am schimbat vreo trei locuinţe, ne-am mărit familia, am trecut prin multe, dar important e că am fost şi am rămas o echipă”, a declarat aceasta.

Mirela Vaida a mărturisit că și în mariajul său au existat tensiuni, dar ea și partenerul său de viață au reușit să depășească astfel de momente. ”Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie. E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a explicat vedeta.

citește și...