Cum descrie Cătălin Botezatu femeia perfectă. ”N-o să fiu ipocrit”

29.08.2020, 14:07
Cum descrie Cătălin Botezatu femeia perfectă. ”N-o să fiu ipocrit”
Cum descrie Cătălin Botezatu femeia perfectă. ”N-o să fiu ipocrit”

Designerul Cătălin Botezatu a descris cum ar trebui să fie femeia care să-l cucerească. De asemenea, creatorul de modă a afirmat, încă o dată, că nu este adeptul căsătoriei.

Cătălin Botezatu a fost și rămâne unul dintre cei mai doriți bărbați din România. De-a lungul timpului, acesta a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din România. Niciuna însă nu l-a convins să o ducă la altar. Designerul a mărturisit într-un interviu ce calități trebuie să aibă o femeie pentru a-l cuceri.

“N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a declarat Câtălin Botezatu, potrivit a1.ro.

Cătălin Botezatu a avut numeroase probleme de sănătate

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.

A făcut închisoare în Italia

Designerul Cătălin Botezatu a stat o vreme la închisoare, în urmă cu 25 de ani.

Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia pentru bancrută (faliment) frauduloasă și încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță, alături de cei mai temuți criminali și infractori. Despre experiența prin care a trecut povestea creatorul de modă într-un interviu. Cătălin Botezatu a stat în celulă cu un mafiot care fusese condamnat pe viață.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon.

Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, dezvăluia Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a fost extrădat de autoritățile italiene după câteva luni. Acesta a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde a fost coleg de celulă cu Miron Cozma. A fost eliberat în data de 14 martie 1997.

 

citește și...