Anda Călin dă amănunte din relația cu Liviu Vârciu. ”Dacă ar fi totul roz…”

25.06.2021, 17:07
Anda Călin dă amănunte din relația cu Liviu Vârciu. ”Dacă ar fi totul roz...”
Anda Călin dă amănunte din relația cu Liviu Vârciu. ”Dacă ar fi totul roz...”

Anda Călin, partenera de viață a lui Liviu Vârciu a dat amănunte despre relația cu acesta. Bruneta a mărturisit că se înțelege aproape perfect cu artistul. Liviu Vârciu și Anda Călin formează un cuplu foarte frumos. Cei doi au împereună doi copii, o fetiță, Anastasia, și un băiețel care se numește Matei.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul trecut. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Anda Călin dă amănunte din relația cu Liviu Vârciu.”Au fost unele discuții la început”

Despre relația sa cu Liviu Vârciu a vorbit Anda Călin în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru playtech.ro. ”Mă înțeleg foarte bine cu Liviu chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a declarat bruneta.

”Momentan, stau acasă cu copiii, am grijă de casă, de familie. Nu îmi mai doresc un alt copilaș, sunt suficienți doi, sper să ne oprim aici. Acum este și cum vrea Dumnezeu”, a mai spus Anda Călin.

citește și...