Cum au reacționat părinții Anei Mocanu, după ce au aflat că fiica lor a fost bătută de iubit. ‘Tata m-a sunat’

28.01.2021, 22:37
Cum au reacționat părinții Anei Mocanu, după ce au aflat că fiica lor a fost bătută de iubit. 'Tata m-a sunat'
Cum au reacționat părinții Anei Mocanu, după ce au aflat că fiica lor a fost bătută de iubit. 'Tata m-a sunat' / VIDEO

Ana Mocanu și-a deschis recent sufletul și a mărturisit că a fost agresată fizic și maltratată de fostul ei iubit, Rareș, în repetate rânduri. Pe deasupra, bărbatul era și însurat. 

Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, fosta asistentă tv a povestit, cu lacrimi în ochi, cum au reacționat părinții săi când au aflat de la tv că fiica lor a fost bătută.

Ana Mocanu, maltratată de iubit

‘Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând. Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș?

Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte? Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?’, a declarat Ana Maria Mocanu la ”Showbiz Report”.

Părinții au aflat de la tv că a fost bătută

Afirmațiile șocante ale vedetei i-au luat prin surprindere pe părinții acesteia. Tatăl și mama ei au aflat de la tv chinurile la care a fost supusă șatena.

Ana Mocanu a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că tatăl ei a sunat-o să o întrebe dacă este adevărat că Rareș a bătut-o. În schimb, vedeta a negat și a spus că totul a fost o invenție.

‘Tata m-a sunat și ca să îmi spună că m-a văzut la Stars. Și de rușine i-am spus că este o invenție. Iar el mi-a spus… vai, ce invenție. Surorile mele știau că mă mai certam. Sunt mai liniștită. Muncesc destul de mult. Încerc să îmi ocup timpul cu tot felul de proiecte noi.’, a mai spus Ana, la Antena Stars. 

citește și...