Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubit! Fosta asistentă tv este în război cu o altă vedetă din România

30.07.2020, 15:12
Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubit! Fosta asistentă tv este în război cu o altă vedetă din România
Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubit! Fosta asistentă tv este în război cu o altă vedetă din România

Ana Maria Mocanu este din nou o femeie singură, după ce a decis să rupă relația cu bărbatul alături de care se simțea pregătită să își întemeieze o familie. Motivul separării ar fi o altă vedetă din showbiz, scrie Spynews.ro.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, fosta asistentă tv se declara fericită alături de Nicolas.

‘Sunt într-un moment al vieții mele când sunt liniștită! În acest moment suntem bine, avem un business împreună, locuim împreună, călătorim destul de mult, ne înțelegem bine, ne completăm’, a dezvăluit Ana Maria Mocanu.

A rămas iar singură

Acum, însă, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade! Ana Maria Mocanu a decis să îi dea papucii lui Nicolas din cauza fostei sale iubite. Este vorba despre Rose Adhiambo. Mulatra a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu bărbatul, iar Ana Maria Mocanu a luat foc.

‘Ne-am iubit într-un fel, stil în care nici o altă relație nu ar fi putut rezista. A fost o iubire nebună, plină cu toate condimentele, dar frumoasă. Eu am fost cea care a greșit ? dar am rămas prieteni’, a scris Rose pe Facebook.

Ce spunea bruneta despre Nicolas

În prezent, cele două femei sunt în război și chiar s-au amenințat reciproc.

Ana Maria Mocanu nu a dorit să dea foarte multe detalii despre bărbatul din viața ei, însă pe rețelele de socializare se lăuda cu acesta.

‘Prea multe lucruri nu vreau să vorbesc pentru că el nu face parte din lumea asta și nu își dorește să fie foarte expus. Prefer să fiu un pic mai rezervată pentru că am avut ceva experiențe neplăcute în trecut. Suntem apropiați de vârstă. Este un băiat atent, sensibil, cu o privire blândă și în care, pe moment mă regăsesc’, a declarat Ana Maria Mocanu pentru Antena Stars.

Se mutase cu fostul iubit la Barcelona

Ana Maria Mocanu a suferit enorm din cauza fostului iubit, Giani. Anul trecut, aceasta a revenit în România, după ce o perioadă a locuit în Spania, alături de fostul partener.
‘A fost o relaţie frumoasă şi cu bune şi cu rele, o bună perioadă de timp, apoi au intervenit discuţiile între noi, eu, una, nu m-am regăsit acolo şi ştie. Nu m-am regăsit. Eu nu am putut să mă obişnuiesc acolo. Îmi era dor de surorile mele, de absolut toată lumea. Veneam şi rar, ce-i drept, pentru că stăteam, mai mult acolo şi cu el. Şi nu puteam să mă obişnuiesc. Am stat 2 ani, am făcut toate eforturile, nu e ca şi cum am stat 1 lună. În momentul în care am plecat şi m-am mutat acolo, a devenit mult mai gelos pe parcurs’, a explicat Ana Maria Mocanu, la Xtra Night Show.
citește și...