Ana Maria Mocanu, bătută de fostul iubit: ‘Este un bărbat foarte agresiv și verbal’

21.01.2021, 11:24
Ana Maria Mocanu, bătută de fostul iubit: 'Este un bărbat foarte agresiv și verbal'
Ana Maria Mocanu, bătută de fostul iubit: 'Este un bărbat foarte agresiv și verbal'

Ana Maria Mocanu a povestit, cu ochii în lacrimi, câte a avut de pătimit în relația cu fostul iubit, Rareș. 

Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că a fost agresată fizic de fostul ei partener. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, dar tot continuă să-și arunce săgeți otrăvitoare în mediul online.

Ana Maria Mocanu a șocat pe toată lumea, după ce a mărturisit că a fost bătută și înșelată de Rareș, bărbatul cu care voia să se căsătorească. Mai mult de atât, Rareș nu ar fi fost divorțat în perioada în care s-a iubit cu Ana Maria Mocanu.

Ana Maria Mocanu a fost bătută de fostul iubit

‘Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând. Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș?

Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna. Ești foarte, foarte agresiv atât fizic, cât și verbal. Cum nu m-ai înșelat niciodată, atâta timp cât ești căsătorit cu acte? Dacă ești un bărbat asumat, asumă-ți în fața țării că ești un bărbat căsătorit! Arat-o pe nevasta ta la televizor! Dacă nu, o arăt eu! Ai ajuns să te cerți cu mine la televizor, pentru ce?’, a declarat Ana Maria Mocanu la ”Showbiz Report”.

Rareș a recunoscut că este încă însurat, dar a negat că ar fi bătut-o pe fosta asistentă tv.

‘A știut situația mea. Eu sunt un bărbat liber, doar că nu am divorțat, atâta tot. Eu sunt un bărbat liber. Mi-am asumat relația cu tine public. Am făcut poze cu tine!’, a fost reacția lui Rareș.

citește și...