Cum au aflat părinții lui Smiley și ai Ginei Pistol că vor deveni bunici. ”A fost foarte urât”

28.09.2021, 16:17
Cum au aflat părinții lui Smiley și ai Ginei Pistol că vor deveni bunici. ”A fost foarte urât”
Cum au aflat părinții lui Smiley și ai Ginei Pistol că vor deveni bunici. ”A fost foarte urât”

Prezentatoarea de televiziune Gina Pistol, în vrstă de 40 de ani, a povestit cum au aflat părinții săi și ai iubtului ei, cântărețul Smiley, în vârstă de 38 de ani, că urmează să devină bunici. Momentul nu a fost deloc unul plăcut. ”A fost foarte urât” , a mărturisit Gina Pistol în cadrul unui podcast reașizat recent.

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Gina Pistol a povestit, în cadrul unui podcast cum au aflat părinții ei și ai iubitului ei, Smiley, că urmează să devină părinți. Aceștia au aflat din presă vestea.

Cum au aflat părinții lui Smiley și ai Ginei Pistol că vor deveni bunici. ”Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri”

Gina Pistol a povestit că a fost extrem de revoltată de faptul că prinții ei și ai lui Smiiley au aflat din presă că ea era însărcinată. „Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată”, a spus Gina Pistol, citată de spynews.ro.

”A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri”, a adăugat vedeta TV.

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Într-un interviu realizat chiar de ei, Smiley și Gina Pistol au făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația lor și viața de familie. Gina Pistol a mărturisit că la început la privit pe Smiley ca pe un artist și atât, însă ulterior a ajuns să se îndrăgostească de el.

„Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci. Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. (…) Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine”, a detaliat Gina Pistol.

 

Cei doi au mărturisit și ce anume le place cel mai mult la celălalt. „Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta”, a spus prezentatoarea TV. Smiley a afirmat: „Cel mai mult îmi place că râd foarte mult cu Gina, dar mult. Are un simț al umorului fantastic și nu ne plictisim deloc”.

citește și...