Cum ataca Oana Zăvoranu relația lui Pepe cu Raluca Pastramă. A prevestit divorțul?

03.11.2020, 14:13
Cum ataca Oana Zăvoranu relația lui Pepe cu Raluca Pastramă. A prevestit divorțul?
Cum ataca Oana Zăvoranu relația lui Pepe cu Raluca Pastramă. A prevestit divorțul?

Luni seară, 2 noiembrie, Pepe a anunțat că el și Raluca Pastramă au decis să pună capăt căsniciei și să divorțeze. Într-un clip postat pe Youtube, solistul nefericitul anunț cu tristețe în glas.

Pepe a dezvăluit că nu mai locuiește cu mama fetițelor sale de două săptămâni! Cei doi au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc și nu de puține ori și-au făcut declarații de dragoste publice. Din nefericire, mariajul lor a ajuns acum la final.

Solistul a specificat că nu este în totalitate de acord cu decizia de a divorța, însă Raluca Pastramă a luat decizia de a pune punct relației.

Pepe și Raluca Pastramă erau căsătoriți de 8 ani

‘Vreau să fac și eu un anunț important pentru mine și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai precis vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. De când a hotărât acest lucru, după multele încercări de împăcare ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau, cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni’, a spus Pepe, într-un filmuleț postat pe internet.

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu, prima soție a lui Pepe, nu avea o părere bună despre relația celor doi. Bruneta mărturisea că mariajul lor nu va rezista prea mult.

Oana Zăvoranu spunea că Pepe nu o iubește pe Raluca

Pepe a început o relație cu Raluca Pastramă după divorțul de Oana Zăvoranu din 2011. La un moment dat, solistul a afirmat că a cunoscut-o pe Raluca în timp ce era încă însurat cu Oana Zăvoranu.

Deranjată de afirmațiile lui Pepe, Oana a luat foc, mărturisind că Pepe nu o iubește pe Raluca.

‘Kate cu William sunt pistol cu apă. Gorilele s-au înghesuit ca să îi apere de mine. A zic că a fost cea mai importantă zi din viaţa lui pentru că era ziua lui. Dacă a plâns de ziua lui înseamnă că şi-a dat seama că trebuie să rămână cu ea şi a plâns.

Povestea de dragoste nu e reală, nu se iubesc, dar se potrivesc. Ea, săraca, îl iubeşte, la antecedentele ei e mai greu să găsească altul’, spunea bruneta, în urmă cu mulți ani.

Oana a atacat-o de mai multe ori pe Raluca: ‘A zis că a slăbit! Cum? Piciorul ei făcea cât Pepe tot! Și cred că are 40 la picior. Eu am 37, că sunt o finuță. O delicată, că așa mi-a fost creșterea…’, mai spunea bruneta.

citește și...