Ce mesaje a primit Pepe după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. ”Decât să fii nefericit în doi, mai bine singur”

03.11.2020, 09:57
Ce mesaje a primit Pepe după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. ”Decât să fii nefericit în doi, mai bine singur”
Ce mesaje a primit Pepe după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. ”Decât să fii nefericit în doi, mai bine singur”

Pepe a fost asaltat de mesaje după anunțul-șoc pe care l-a făcut luni seară, și anume că divorțează de Raluca Pastramă.

Pepe a format o familie alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Luni seară, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă.

E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai precis vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. De când a hotărât acest lucru, după multele încercări de împăcare ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea”, a mărturisit artistul.

Pepe, asaltat de mesaje după ce a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă

Pe contul său de socializare, Pepe a primit numeroase mesaje de la fani după ce a anunțat că se separă de mama copiilor lui.

Cei mai mulți internauți și-au exprimat părerea de rău pentru destrămarea familiei lui Pepe.

”Decât să fii nefericit în doi, mai bine singur”, ”Trist, foarte trist”, ”Hotărârea este a voastră, noi trebuie sa o respectam. Voi știți cel mai bine ce aveți de făcut”, ”Chiar îmi plăcea cum vă stătea împreună și ce familie frumasă aveați. Importanți sunt copiii acum și să vă înțelegeți voi bine. O veste tristă, dar viața merge înainte”, ”Dacă nu mai este ce trebuie într-o relație și te simți nefericit, este firesc să pui punct”, ”Îmi pare rău, se vede că ești trist, dar viața merge înainte cu aceste două fetițe minunate pe care le aveți”, ”Nu ești nici primul care divorțează, nici ultimul, Pepe. Meriți ceva mai bun. Cred că soția ta cam începuse și ea să aibă aere de vedetă”, ”Atunci când începi o relație fără a te vindeca de ultima, asta se întâmplă”, ”Păcat că s-a ajuns aici”, ”Păcat, cel mai mult au de suferit copiii”, ”Nu pot să cred!!!”, ”M-a șocat despărțirea voastră, păreați foarte fericiți împreună”, ”Ați fost o familie superbă împreună”, ”Totul părea perfect la TV de câte ori ai apărut”, ”Dacă dragoste nu e, nimic nu e…”, ”Te vedeam împlinit”, ”Păcat, dar numai voi știți ce e acolo între voi”, sunt mesajele pe care Pepe le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

citește și...