VIDEO / Ce dezvăluia Raluca Pastramă despre relația cu Pepe, după 8 ani de mariaj. ‘Am avut lucruri pe care le-am ținut sufocate în sufletul meu’

03.11.2020, 13:15
VIDEO / Ce dezvăluia Raluca Pastramă despre relația cu Pepe, după 8 ani de mariaj. 'Am avut lucruri pe care le-am ținut sufocate în sufletul meu'
Ce dezvăluia Raluca Pastramă despre relația cu Pepe, după 8 ani de mariaj. 'Am avut lucruri pe care le-am ținut sufocate în sufletul meu'

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit! Vestea despărțirii celor doi a picat ca o bombă în showbiz. Nimeni nu se aștepta ca după opt ani de căsnicie, cei doi să recurgă la acest pas.

Cel care a anunțat separarea a fost solistul! Pepe a mărturisit că nu mai locuiește împreună cu Raluca de mai bine de două săptămâni și au decis de comun acord să divorțeze.

Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă

‘Vreau să fac și eu un anunț important pentru mine și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai precis vom divorța în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro.

A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. De când a hotărât acest lucru, după multele încercări de împăcare ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau, cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni’, a spus Pepe, într-un filmuleț postat pe internet.

Raluca Pastramă a pus punct relației

Raluca Pastramă și Pepe divorțează după opt ani de mariaj! Decizia i-ar aparține în totalitate Ralucăi, conform afirmațiilor solistului.

În urmă cu mai bine de două luni, într-un interviu la emisiunea pe care Pepe o realizează pe contul său de Youtube, mama copiilor artistului a dat ‘din casă’. Bruneta a făcut dezvăluiri uluitoare despre lucrurile care au deranjat-o în ultimii ani.

‘Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze’, spunea Raluca Pastramă.

De vină au fost scandalurile în care a fost implicat Pepe?

Mai mult de atât, Raluca Pastramă a susținut că scandalurile în care a fost implicat Pepe au făcut-o să nu mai vorbească deschis despre lucrurile care o supărau.

‘Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine’, a mai adăugat ea.

citește și...