Cum are grijă Valentina Pelinel de silueta ei. ”Cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara”

13.12.2022, 17:03
Cum are grijă Valentina Pelinel de silueta ei. ”Cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara”
Cum are grijă Valentina Pelinel de silueta ei

Fostul model Valentina Pelinel, în vârstă de 42 de ani, este foarte atentă la modul în care arată. Blonda a explicat, în cadrul unui ntervu pentru postul de televiziune Antena Stars, cum are grijă de silueta sa. ”Cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva”, a spus aceasta.

Valentina Pelinel are o siluetă foarte armonioasă. Vedeta a explicat cum are grrijă să nu ia kilograme în plus.

Pentru a-și ține greutatea sub control, Valentina Pelinel a mărturisit că se cântărește în fiecare zi.

Cum are grijă Valentina Pelinel de silueta ei. ”Cântarul nu te minte”

”Am grijă. Am observat la mine, cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara. Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, a spus Valentina Pelinel, potrivit spynews.ro.


Vedeta a dezvăluit și ce preparate tradiționale preferă de Crăciun: ”Suntem mulți. Masa perfectă este să ai tot ce îți dorești tu, ce îți place ție. Mie îmi place de Crăciun că se taie porc, se mănâncă șorici, îmi place șoriciul acela moale și cald. Îmi place piftia, mănânc și cozonac. Soacra și mama mea fac niște sarmale bune”.

Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea din 2018

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer.

 

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.
citește și...