Cum arătau Oana și Viorel Lis în urmă cu peste 20 de ani. ”Domn primar cu domnișoara secretară”

10.04.2022, 13:27
Cum arătau Oana și Viorel Lis în urmă cu peste 20 de ani. ”Domn primar cu domnișoara secretară”
Cum arătau Oana și Viorel Lis în urmă cu peste 20 de ani. ”Domn primar cu domnișoara secretară”

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socialiuzare, o fotografie de arhivă în carre apare alături de partenerul ei de viață, Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani. Imaginea datează din anul 1998, de pe vremea când Viorel Lis era primar al Bucureștiului, iar Oana Lis lucra împreună cu el.

Oana Lis și Viorel Lis formează un cuplu foarte sudat, care a rezistat probei timpului.

Soția fostului primar al Capitalei a umblat în sertarul cu amintiri, de unde a scos la iveală o fotografie de colecție în care apare alături de Viorel Lis, pe vremea când acesta era edilul Bucureștiului, iar ea lucra împreună cu el.

Cum arătau Oana și Viorel Lis în urmă cu peste 20 de ani. ”Pe vremuri, cunoscuții îl sfătuiau pe Vio să nu se afișeze cu mine”

Fotografia dată publicității de oana Lis datează din anul 1998.


”1998!!! Domn primar cu domnisoara secretară!!!😊Nu fă niciodată ce zice lumea ci fa fix ce-ți zice inima!!!…🥰😙Pe vremuri, cunoscuții îl sfătuiau pe Vio să nu se afișeze cu mine…daca ii asculta…acu era fără mine si fără ei oricum”, a notat Oana Lis în dreptul imaginii.

Ce spune Oana Lis despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis

Oana Lis a făcut declarații, la Antena Stars, despre problemele de sănătate cu care Viorel Lis s-a confruntat în ultima perioadă de timp.

”Nu aș vrea să vorbesc foarte mult pentru că mă emoționez. Mă emoționează când vorbesc de Viorel și de starea lui pentru că eu aș vrea să-i fie bine, aș vrea să-i dau de la mine putere, să îi dau energie, dar nu pot. Adică, până la urmă este și vârsta, este și boala. Nu pot să fac mai mult este posibil, dar aș vrea să fac. Are perioade în care e trist, chiar mă gândeam ce aș mai putea să fac pentru chestia asta. Nu știu, e greu, nu este ceva ușor. Viața este viață înainte de infarct și cu totul altă viață după infarct. E o viață în care trebuie să schimbi regimul de a mânca, regimul de a trăi, nu mai ai voie să te stresezi.

Chiar mă deranjează când cineva îl sună pe Viorel cu niște aberații pentru că el nu are voie să se streseze deloc. El trebuie să stea foarte foarte liniștit. Asta e viața mea acum, mi-o asum și asta e, merg mai departe. A avut noroc că eu am știut ce să fac în acel moment, mi-am dat seama că este infarct, salvarea a venit repede pentru că s-a întâmplat de dimineață. A avut noroc de niște medici cardiologi foarte buni la Floreasca, le mulțumesc încă o data. Într-adevăr, acum este foarte slăbit, trebuie să ia un tratament toată viața, o singură pastilă dacă o uită se poate înfunda stentul, e destul de periculos”, a explicat Oana Lis, potrivit spynews.ro.

”A avut și atacuri de panică după, dar l-am ajutat eu. După ce a venit acasă, pe la ora 5-6 dimineața se trezea și zicea că se sufocă, că îi e rău. Și atunci mi-am dat seama că la ora aia făcuse infarctul. Deci cumva, erau atacuri de panică, nu era ceva real de la inimă. Sunt momente foarte grele, dar mă bucur că el își dorește să trăiască cât mai mult cu mine, iubește viața, iubește oamenii și vrea să se bucure de fiecare zi”, a completat ea.

 

citește și...