Cum a cucerit-o Viorel Lis pe Oana Lis. ”A fost primul bărbat care mi-a oferit”

23.03.2022, 13:03
Cum a cucerit-o Viorel Lis pe Oana Lis. ”A fost primul bărbat care mi-a oferit”
Cum a cucerit-o Viorel Lis pe Oana Lis. ”A fost primul bărbat care mi-a oferit”

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, a povestit cum a reușit să o cucerească Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, cel care îi este partener de viață de foarte mulți ani. ”A fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee”, a dat detalii Oana Lis într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

Oana Lis formează o familie cu Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, de foarte mulți ani. Blonda a fost mereu alături de cel care îi este partener de viață.

La postul de televiziune Antena Stars, Oana Lis și-a amintit despre începuturile poveștii sale dce iubire cu Viorel Lis și a povestit despre cum a cucerit-o acesta.

Cum a cucerit-o Viorel Lis pe Oana Lis. ”Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”

”Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (…) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (…) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, a povestit Oana Lis, notează spynews.ro.

”Poate să fie sigur că nu o să-l uit niciodată… Mai ales că nu am copii, că nu am familie mare, simt că m-am întărit, că sunt mult mai puternică decât atunci când l-am cunoscut pe Viorel. Toate aceste lucruri mă fac să lupt până în ultima clipă, așa cum trebuie să facă și Viorel”, a completat Oana Lis.

citește și...