Cum arăta Victor Slav la 19 ani. Imagine rară cu prezentatorul TV

28.04.2022, 11:47
Cum arăta Victor Slav la 19 ani. Imagine rară cu prezentatorul TV
Cum arăta Victor Slav la 19 ani. Imagine rară cu prezentatorul TV

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 41 de ani , și-a luat prin surprindere fanii din mediul online. Acesta a scos din sertarul cu amintiri o fotografie rară, în care apare așa cum arăta el la vârsta de 19 ani. Imaginea a fost extrem de apreciată de toți cei care îl urmăresc pe Victor Slav pe rețelele de socializare.

Toată lumea știe cum arată acum Victor Slav, dar puțini sunt cei care știu cum arăta acesta în urmă cu ani.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, prezentatorul TV a dat publicității o fotografie alb-negru în care apare așa cum arăta la vâsta de 19 ani.

Cum arăta Victor Slav la 19 ani. Ce reacții au avut intenauții

”19 ani😬 Fix acum 5 ani😂”, a notat Victor Slav în dreptul fotografiei.

Reacțiile intenauților au apărut imediat: ”Adorabil și atunci”, ”Au trecut ani Victor tot frumos ai rămas”, ”Frumos si atunci si acum!”, ”Justin Timberlake?”, ”Și atunci erai fain, dar acum ești mai fain!”, ”Frumusețe de bărbat ai fost și ești”, ”Acum esti mai frumos”, ”Poate in urmă cu 25 de ani, vrei să spui. 😀 Să fii sănătos și să rămâi mereu acel bărbat și tată grijuliu care esti acum”, ”Băiat frumos”, ”Mai frumos acum😉fara supărare”, ”Adorabil atunci si acum!”, ”Frumos ai fost, frumos ai rămas”, ”Frumos ai fost, frumos ești, capitolul frumusețe l-ai câștigat”.

Victor Slav a fost căsătorit și are o fetiță

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. Victor Slav a făcut declarații despre  micuța Sofia, fetița sa din mariajul pe care l-a avut cu Bianca Drăgușanu.

”Sunt in faza in care nu pot sa ii refuz mai nimic.:) Este un copil minunat si rasfatat iar in momentele in care suntem impreuna ii iau tot ceea ce ea isi doreste, mai ales ca este vorba in principal despre jucarii. Sofia este la varsta la care nu as putea sa ii refuz nimic din ce isi doreste si ii pot oferi”, a declarat Victor Slav pentru Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

citește și...