Cum arăta viața lui Adrian Nartea înainte să cunoască celebritatea: „Am prezentat chiloței o grămadă”

23.12.2021, 17:45

Înainte să devină actor, Adrian Nartea a fost pus în mai multe situații limită, primul lui job fiind de promoter. Chiar dacă în prezent Adrian Nartea are o mulțime de fane, puțini știu cum arăta viața actorului înainte de serialul  ”Vlad”.

Adrian Nartea a fost invitatul ultimei ediții a show-ului online „Întrebarea mesei rotunde” din acest sezon. Actorul a vorbit despre viața de familie, cariera profesională, dar și despre primele joburi și mutarea din orașul natal.

Adrian fost atletic încă de mic copil și a practicat mai multe sporturi, inclusiv handbal, schi și snowboard. Pasiunea pentru sport l-a făcut  să urmeze cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din orașul său natal, iar după terminarea facultății a fost profesor de sport.

Adrian Nartea: „Am prezentat chiloței o grămadă”

Cariera în învățământ s-a încheiat rapid, iar actorul a hotărât să plece la București, cu iubita sa de la acea vreme. Actorul a vorbit despre primul său job și modul în care s-a mutat din orașul natal. Actorul a recunoscut că a făcut promoții la diferite produse, precum supe, crema mustor, chiar și la chiloți.

„Am venit la București cu o fostă iubită. Pe atunci, în Brașov, făceam promoții la supe, creme, muștar, am prezentat chiloței o grămadă, costume”.

Cum s-au cunoscut Adi Nartea și soția sa

Adrian Nartea  a povestit cum s-a cunoscut cu soția sa.

„Ne-am întâlnit în Tunisia, la o ședință foto. La acel moment, Alina era model în Milano, iar eu, în București. După ce ne-am cunoscut, ne-am plăcut și am făcut schimb de ID-uri, dar viața a mers mai departe și fiecare dintre noi a continuat să-și vadă de activitate. Când ea venea în țară, ne făceam timp să ne vedem și, cu fiecare clipă, ne-am plăcut tot mai mult. Chiar în acea perioadă, eu voiam să merg la Milano, să încep modelling-ul acolo, așa că lucrurile s-au potrivit foarte bine.

Întrebat la cât timp s-au mutat împreună, Adi Nartea a răspuns:

„În toată perioada pe care eu am petrecut-o în Milano, noi am stat amândoi. Iar la finalul celor patru luni, am revenit împreună acasă, ea mai plecând acolo doar pentru joburile directe, fără a mai merge la castinguri. Din acel moment, lucrurile au venit foarte natural: după patru ani ne-am căsătorit, iar apoi a venit și prima fetiță.”

citește și...