Cum a ajuns Adrian Nartea să joace rolul principal din serialul ”Vlad”. ”Am zis că n-am nicio șansă”

20.04.2020, 10:07
Cum a ajuns Adrian Nartea să joace rolul principal din serialul ”Vlad”. ”Am zis că n-am nicio șansă”
Cum a ajuns Adrian Nartea să joace rolul principal din serialul ”Vlad”. ”Am zis că n-am nicio șansă”

Actorul Adrian Nartea a dezvăluit cum a ajuns să joace în serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Adrian Nartea joacă rolul principal în serialul ”Vlad”. Acesta a povestitm, pentru publicația Formula AS, cum a obținut rolul. În momentul în care a mers la casting și a văzut câți actori veniseră pentu probe a crezut că nu are nicio șansă.

”La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă…

Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat”, a declarat Adrian Nartea.


Adrian Nartea a mai spus că o perioadă, la filmări, a fost convins că echipa de producție va renunța la serviciile lui.

”Timp de două luni, după ce am început filmările, aproape în fiecare zi, îmi spu­neam: „Or să mă schimbe! Clar or să mă schim­be! După ziua de azi…” Pentru că erau zile în care lumea mă lăuda, dar erau şi zile în care nimeni nu-mi spunea nimic şi-atunci eu îmi închipuiam c-am fost groaz­nic.

M-am mai liniştit abia după ce am stat de vorbă cu regizorul Jesus del Cerro, iar el mi-a spus: „Crede-mă, dacă era ceva, ori­ce, care să fie în neregulă cu tine, atunci ni­meni nu şi-ar fi riscat pielea. Serialul ăsta e un pro­iect atât de mare şi atât de scump, încât nimeni n-ar fi riscat să facă vreun compromis, doar ca să te-ajute pe tine!”.

Însă chiar şi acum, când am ajuns deja la sezonul trei, continuu să am temeri. Stau acasă, îmi studiez şi îmi gândesc secven­ţe­le, după care mă duc şi mă consult cu re­gizorii şi cu colegii şi, la final, ceea ce iese este o sumă a opi­niilor, nu fac lucrurile doar aşa, de capul meu”, a mai mărturisit acesta.

citește și...