Adrian Nartea, din serialul ”Vlad”, va fi din nou tătic. Soția sa este însărcinată cu al doilea copil

30.10.2020, 10:11
Adrian Nartea, din serialul ”Vlad”, va fi din nou tătic. Soția sa este însărcinată cu al doilea copil
Adrian Nartea, din serialul ”Vlad”, va fi din nou tătic. Soția sa este însărcinată cu al doilea copil

Familia lui Adrian Nartea se mărește. Actorul a anunțat că soția lui, Alina, este însărcinată cu al doilea copil.

Adrian Nartea, actorul din rolul principal din serialul ”Vlad”, a dezvăluit la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV că va deveni din nou tătic. Soția sa, Alina, este însărcinată. Cei doi mai împreună o fetiță, pe Mara, care are aproape 5 ani.

Partenera de viață a actorului Adrian nartea este însărcinată în 5 luni și așteptă o fetiță. “Ne-a surprins vestea că vom mai avea un copil, dar ne doream atât noi, cât și Mara. Vom avea o fetiță și va sosi în viața noastră undeva în martie. Ne-am gândit și la nume deja, noi avem o variantă, Mara are altă variantă. Încă negociem cu ea acum, nu ne-am decis”, a declarat Adrian Nartea, citat de protv.ro.

Cum a ajuns Adrian Nartea să joace în serialul ”Vlad”

Adrian Nartea joacă rolul principal în serialul ”Vlad”, difuzat de postul de televiziune Pro TV și care se bucură de mare succes la public.

Acesta a povestit, pentru publicația Formula AS, cum a obținut rolul. În momentul în care a mers la casting și a văzut câți actori veniseră pentu probe a crezut că nu are nicio șansă.

”La primul casting, când am văzut că se strânseseră toţi actorii români cu vârste între 25 şi 40 de ani, am zis că n-am nicio şansă. Apoi am mai fost chemat o dată şi am dat o probă cu unul dintre actorii care ar fi trebuit să-l joace pe Leo, după care, peste încă vreo 2 luni, am ajuns la castingul final: pentru rolul Vlad, rămăsesem eu şi încă doi actori. Ambii cu şcoală de actorie, cu ex­pe­rienţă solidă…  Mi-am zis că m-au chemat acolo doar aşa, de umplutură, că rolul e atât de mare, încât eu chiar n-am nicio şansă. Peste încă două săptămâni, când am primit telefonul prin care am fost anunţat c-am luat rolul, nu mi-a venit să cred. Pe bune, a durat ceva până când mi-am dat seama că este ade­vărat”, a declarat Adrian Nartea.

citește și...