Cum arată viața de zi cu zi a lui Horia Brenciu. ”Are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine”

11.04.2022, 15:57
Cum arată viața de zi cu zi a lui Horia Brenciu. ”Are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine”
Cum arată o zi din viața lui Horia Brenciu. ”Are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine”

Horia Brenciu, în vârstă de 49 de ani, a explicat cum arată viața sa de zi cu zi. ”Are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine”, a declarat binecunoscutul artist. De asemenea, Horia Brenciu a dat detalii și despre familia sa și despre cum se descurcă cu cei patru copii pe care îi are cu Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Artistul a dat detalii, pentru revista Viva, despre cei patru copii ai familiei și a explicat și cum arată viața sa de zi cu zi.

Cum arată viața de zi cu zi a lui Horia Brenciu. ”Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut”

”Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut”, a declarat Horia Brenciu pentru sursa mai sus-menționată.

Artistul a făcut declarații și despre copiii săi: ”Încerc să îi înțeleg fiecăruia gândurile, planurile de viitor, relațiile, asta în special la fetele mari și, în general, vreau să fie apropiați unul de altul… Toma a intrat în viața noastră încă din prima zi de viață și toată lumea s-a îndrăgostit de el. El și Mina sunt doi frați în toată puterea cuvântului. Când nu sunt împreună, mereu întreabă unul de celălalt”.

citește și...