Cum arată viața actriței Nadine de când a decis să se mute în Franța. “Eu trăiesc cu mine”

23.11.2021, 19:21
Cum arată viața actriței Nadine de când a decis să se mute în Franța. Eu trăiesc cu mine
Nadine Voindrouh e studentă la psihologie. Admisă la o facultate din America

Nadine, în vârstă de 44 de ani, și-a îndeplinit visul. Actrița a vorbit despre familie și cum i s-a schimbat viața, după ce s-a mutat în Franța.

Nadine studiază Psihologia în Franța, după ce la începutul verii luase cu brio examenul de Bacalaureat, la 44 de ani.

Nadine a decis ia viața din nou de la capăt. Din dorința de a explora și a își îndeplini ceea ce și-a dorit, artista a părăsit România, alături de familia sa. Despre noua viață a vorbit la Antena Stars.

Cum arată viața actriței în Franța

Visul fostei prezentatoare TV era acela de a trece cu brio de examenul de Bacalaureat, obiectiv pe care a reușit să îl îndeplinească vara aceasta. Imediat s-a mutat în Franţa, acolo unde a decis să locuiască cel puţin o perioadă de un an de zile, împreună cu familia ei. Însă, planurile artistei s-au schimbat și spune este posibil să stea mai mult.

Întrebată despre motivele care au stat în spatele deciziei sale, vedeta a mărturisit că și-a dorit să exploreze tot ce nu a făcut până în prezent, iar decizia nu a fost una dificilă, având în vedere că nu are rădăcini atât de adânci în Romania.

 

“Am decis sa plec în Franța pentru un singur an deocamdată. Vine o vârstă când îți dai seama ca nu ai făcut totul pentru tine, ca nu ai explorat totul și ca nu ai făcut tot ce ti-ai dorit. Eu nu am rădăcini adânci în România, asa ca am putut sa mi fac bagajele și sa plec. Mai mult, am și un partener de viata care mă susține în acest lucru. Am luat decizia împreună cu familia mea și am decis sa schimbam mediul. Indiferent unde as fi, mediul nu ma afectează, deoarece am un interior foarte înțelept, mi-am format o baza în care nu ma afectează exteriorul”, a mărturisit, în direct la Antena Stars, Nadine.

“Eu trăiesc cu mine. Este fabulos. Locuiesc într-o poienită, am un cal, un măgar, este unic. (…) Mentalitatea mea este diferita, iar și modul nostru de a trai viață este diferit. Noi ne am asumat un mod propriu de a ne bucura de vita. Dacă ai afecțiune acasă, poți să o iei mereu de la 0, indiferent de vârstă.”, a mai spus aceasta.

Nadine: “Nu las să treacă anii ca după să mă întreb ce s-a întâmplat cu viața mea”

“Viata s-a schimbat foarte mult. Ăsta era și planul! Singurele constante vizate erau liniștea, pacea, armonia, echilibrul. Dacă unul dintre aceste elemente e alterat în viaţa mea, atunci mă aflu într-o perioadă de regres. Atunci când simt că ceva nu merge, imediat schimb. Nu las să treacă anii ca după să mă întreb ce s-a întâmplat cu viața mea. Norocul meu că la acest mod de a vedea lucrurile s-au adaptat și ai mei. Contează să putem merge toți în aceeași direcție de bună voie. Este o artă!”, a spus Nadine pentru impact.ro.

 

 

 

 

citește și...