Prin ce greutăți a trecut Nadine. ”Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor”

19.07.2021, 15:13
Prin ce greutăți a trecut Nadine. ”Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor”
Prin ce greutăți a trecut Nadine. ”Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor”

Nadine Voindrouh a avut parte de multe greutăți de-a lungul anilor. Vedeta a trecut prin momente dificile. Despre greutățile prin care a trecut a făcut dezvăluiri aceasta la o emisiune de televiziune. ”Aveam 22 de ani și făceam curățemnie în casele oamenilor”, a povestit Nadine, care a cunoscut celebritatea la ”Școala vedetelor”.

Nadine Voindrouh, în vârstă de 44 de ani, s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la televiziunea națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune.  În plan personal, este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil, un băiețel care se numește Noah.

De-a lungul anilor, Nadine Voindrouh a trecut prin tot felul de experiențe și greutăți. despre acestea a făcut vedeta dezvăluiri la o emisiune de televiziune.

Prin ce greutăți a trecut Nadine. ”În America am făcut lucruri simple timp de șapte ani”

Nadine Voindrouh a scos la iveală amănunte mai puțin știute din trecutul său. Vedeta ș-a amintit de perioada adolescenței, dar și de anii petrecuți în America.

„La 18 ani mi-am luat apartament cu trei camere. Aveam obsesia asta cu casa. Lipsurile din viața mea m-au motivat. Eram o adolescentă agresivă și violentă, săream la bătaie din orice. Eu am fost crescută la casa de copii. După ne-a luat o mătușă, care apoi s-a răzgândit. Pe la 6 ani, eu îmi validam prezența prin sânge, bătaie. La 19-20 de ani, beam foarte mult, aveam frigiderul plin de sticle de votcă și de whisky. Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei. În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta”, a povestit Nadine la TV, potrivit spynews.ro.

 

citește și...