Cum arăta Speak pe vremea când avea kilograme în plus. Imaginea cu care și-a surprins fanii

22.09.2020, 12:24
Cum arăta Speak pe vremea când avea kilograme în plus. Imaginea cu care și-a surprins fanii
Cum arăta Speak pe vremea când pierduse lupta cu kilogramele. Imaginea cu care și-a surprins fanii

Speak a dat publicității o fotografie din urmă cu ani, când avea multe kilograme în plus. Reacțiile fanilor din mediul online nu au întârziat să apară.

În imaginea respectivă, care datează din urmă cu ani, Speak era mult mai plinuț față de cum arată acum.

”De pe vremea când mâncam oameni!”, este mesajul pe care Speak l-a scris în dreptul fotografiei de arhivă.

Fanii au reacționat imediat la postarea făcută de cântăreț.

”Se vede… că te strângea vesta”, ”ce-ți mai plăceau ”oamenii””, ”M-ai făcut să râd. Nu arătai rău nici când ”mâncai oameni””, ”Ești frumos oricum”, ”Erai frumos și pe vremea aia”, ”Rotunjel”, sunt mesajele pe care internauții i le-au trimis lui Speak.

Postarea artistului a adunat zeci de mii de like-uri în doar câteva ore.

Cât câștiga Speak la începutul carierei

Speak este astăzi unul dintre artiștii consacrați din țara noastră. A reușit să-și facă o carieră și nu duce lipsa evenimentelor. Însă, la începutul carierei sale, Speak s-a descurcat greu. Câștiga puțini bani din concerte și abia se ajungea cu banii, după cum a mărturisit chiar el.

”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie”, povestea Speak într-un interviu, potrivit spynews.ro.

Artistul a ținut să menționeze că este o persoană foarte muncitoare și extrem de ambițioasă.

”Cel mai mare atuu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult”, afirma el.

În ceea ce privește viața personală, Speak are o relație de câțiva ani cu Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1.

citește și...