Ștefania știe exact cum vrea să fie nunta cu Speak. ”Castel, ori în genul nuntă americană”

16.06.2020, 14:16
Ștefania știe exact cum vrea să fie nunta cu Speak. ”Castel, ori în genul nuntă americană”

Ștefania, iubita lui Speak, a afirmat că nunta lor ar putea avea loc anul viitor.

Ștefania știe deja unde vrea să organizeze nunta cu iubitul ei, Speak. Vrea o nuntă la castel sau una în stil american, cu invitați într-o grădină.

”Vara viitoare sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină”, a spus Ștefania, potrivit observatornews.ro.


Ștefania a mărturisit că a câștigat simpatia oamenilor după difuzxarea episodului din ”Asia Express”, când a fost cerută în căsătorie de Speak.

”Nu mă aşteptam să mă iubească atât de multă lume şi a fost copleşitor pentru mine. Toată nebunia de după ”Asia Express” am primit-o cu braţele deschise şi m-am bucurat de tot ce s-a întâmplat. Cred că simpatia oamenilor am câştigat-o din a treia etapă. Dar din etapa cu logodna efectiv toată lumea a leşinat. Adică ne simpatizau şi au avut momentul acela: ”da mă, ei sunt, gata, ne place de ei!””, a declarat ea.

Finaliști la ”Asia Express”

Speak și iubita lui, Ștefania, au format una dintre echipele care au participat la cel de-al treilea sezon al competiției ”Asia Express”.  Au fost una dintre cele mai competitive echipe din concurs. Cei doi au ajuns în finală, unde au fost învinși de perechea formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, cu care cei doi sunt foarte buni prieteni.

Vor să le gătească chef Bontea la nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1.  Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak de curând.

citește și...