Cum arată sora Iuliei Albu. E frumoasă tare!

04.07.2021, 12:21
Cum arată sora Iuliei Albu. E frumoasă tare!
Cum arată sora Iuliei Albu. E frumoasă tare!

Fashion-editorul Iulia Albu are o soră extraordinar de frumoasă. Vedeta a dat publicității o fotografie cu sora sa pe contul ei de pe o rețea de socializare. Reacțiile internauților au apărut instant, aceștia întrecându-se în complimente la adresa felului în care arată sora binecunoscutei Iulia Albu.

Iulia Albu a postat, pe contul său de Instagram o fotografie rară cu sora ei. Karin, sora Iuliei Albu este o apariție extrem de atrăgătoare. Sora vedetei este foarte frumoasă. Karin, a terminat Academia de Studii Economice. Aceasta este consultant de management pentru diverse firme în regim de freelancer.

”Doamnelor și domnilor, la cererea publicului, astăzi postez o fotografie rară cu superba mea surioară. ❤️, sora mea!”, a scris Iulia Albu în dreptul imaginii.

 

Cum arată sora Iuliei Albu. Internauții s-au întrecut în complimente

Fotografia cu sora Iuliei Albu a adunat numeroase like-uri, dar și comentarii din partea internauților, care au complimentat-o pe sora IKuliei Albu pentru cum arată.

”Atat tu, cat si sora ta sunteti superbe!”, ”Este aproape la fel de frumoasă ca tine”, ”Minunată”, ”Trăiască surorile”, ”Sunteți o familie frumoasă”, ”Superbă”, ”Fată la locul ei, nu are găină!”, Seamănă cu tine”, ”Chiar ca este superba! Si naturala”, ”Oare cine e mai frumoasa, sunteți una mai frumoasa decât cealaltă”, au comentat internauții.

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Albu

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp. În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre divorțul de Mihai Albu. Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat în anul 2013. Aceasta a spus că a fost dorința fostului ei partener să se separe. ”Noi am divorțat amiabil, la notar, nu am avut negocieri, nu a fost scandal. Am ieșit de mână de la notar. Nu eu am vrut sa divorțez, el a vrut, el a ieșit primul în presă și a zis: vreau să divorțez. E adevărat că și eu îmi doream lucrul ăsta. Mi-a cerut mașina pe care mi-a făcut-o cadou, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o”, a spus Iulia Albu.

”E greu să spui ce nu merge într-o relație, cred că nu eram compatibili. Mi-am dat seama cu doi ani înainte să divorțăm. Ăsta e simplul adevăr! Pentru mine era ceva mai presus de soare. Părinții mei s-au îndepărtat foarte mult de mine în timpul căsătoriei cu el, nu au fost niciodată de acord. Nu a fost vorba de înșelat, nici la mine, nici la el. Dar am avut o problemă: bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră! Eu am vrut să dau la UNARTE și el a zis că dacă fac asta divorțează!“, a adăugat ea.

citește și...